"KOKAIN I HEROIN SU LEKOVITI U MALIM KOLIČINAMA" Miroljub Petrović rekao nešto što niko nije očekivao od njega, a onda je snimkom potpuno ZAPREPASTIO Srbiju! (VIDEO)

Znači, on živi fenomenalno. Jer poznato je da zvezde turbo-folka imaju pare, a kad imate pare onda imate sve. Imate prijatelje, imate žene.

Miroljub Petrović
Miroljub Petrović, Foto: screenshoot/Youtube

Miroljub Petrović je u međuvremenu postao muzički kritičar. Kako je ispričao, išao je sa decom na bazen u Doljevcu i tamo čuo muziku koja ga je zaintrigirala, pa je rešio da nešto od toga rastumači i objasni.

U fokusu se našao Relja sa pesmom "Latino Evropa". Evo šta Miroljub Petrović kaže o ovoj pesmi:

SRBI SLAVE VELIKI PRAZNIK Ako planirate nešto, započnite to danas! Valja znati i OVU stvar

- Dobro znaš da živim, brate, kao da sam zvezda turbo-folka. Znači, on živi fenomenalno. Jer poznato je da zvezde turbo-folka imaju pare, a kad imate pare onda imate sve. Imate prijatelje, imate žene. To su pravi iskreni prijatelji koji vas nikad neće izdati, žene, moralne, domaćice, koje će da vas poštuju, da vam rađaju decu, je l' tako? Neće nikad da zovu policiju da prijavljuju nasilje u porodici... Zvezde turbo-folka su poznate kao srećne osobe koje ne konzumiraju nikakve narkotike, nikakav alkohol, cigare, a uveče idu na spavanje u 9, pola 10, osim kad je baš neka svadba, onda ostanu do pola 11. I onda kažu, izvini moram da idem da spavam, žao mi je. Idemo dalje...

Ako vidite ovo u svom stanu, odmah zovite POMOĆ! Napada mozak i kičmenu moždinu, rizik za zdravlje NIKAD VEĆI! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 09.08.2019. 17:39 Iako izgledaju bezazaleno, mogu da izazovu meningitis i druge bolesti, napadajući mozak i kičmenu moždinu. Zgrada, Foto: Alo!/ Rajko Ristić * Pojavila se nova vrsta crva * Naučnici upozoravaju da je izuzetno opasna * Napada mozak i kičmenu moždinu Naučnici upozoravaju da je nova vrsta crva (latinski naziv je Platymedus manokwari), koja se pojavila izuzetno opasna.

- Švajcarski papiri, Beograd, bela kola i bela droga. Znači, ima švajcarske papire, švajcarska je poznata kao najbogatija zemlja na svetu, znači može da uđe u Švajcarsku kad 'oće, pravi posao, pravi pare, keš lova. Beograd, znači on je na liniji Beograd - Švajcarska, jer se u Beogradu isto odlično živi. Bela kola vozi i videćemo u nastavku pesme koja su to bela kola, i bela droga... Bela droga je kokain, onaj što se šmrče. Znači, lekari ove konvencionalne medicine ili goveđe medicine kako ja kažem, kažu d au malim količinama droga može da se konzumira. Kokain u malim količinama je lekovit. Tako kažu čekari, ja ih samo citiram. Ja ih samo citiram. Heroin, marihuana, cigare u malim količinama je lekovito, ali nemoj da preterujete. Ako se preteruje onda može da bude štetno. Čak i smrtonosno...

Šta je još Petrović prokomentarisao u nastavku pesme, pogledajte u snimku:

Bonus video

Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Mark
  10/08/2019 - 15:04
  Kako ne kapirate da je ironican Boze me sacuvaj......
 • Korisnik: sara
  10/08/2019 - 14:37
  gde si miroljube debela ladovino.
 • Korisnik: Goga
  10/08/2019 - 14:30
  U bajbuk more.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi