Venčanje, mlada, venčanicca, svadba
Shutterstock, ilustracija

 

Venčanje, mlada, venčanicca, svadba

Shutterstock, ilustracija

Venčanje, mlada, venčanicca, svadba, Foto: Shutterstock, ilustracija

Mlada se pred samo venčanje slomila nakon što joj je buduća svekrva zabunom poslala poruku u kojoj njeno biranje venčanice naziva "s*anjem" i vređa njenu majku. Devojka je verovala da se odlično slaže s mamom svoga verenika i te reči su je užasno povredile. Svoju bol je podelila, a mi njenu ispovest prenosimo u celosti.

“Sa verenikom sam već deset godina. Proveli smo divan dan i ja sam izabrala venčanicu. Moja mama je plakala, a i njegova je pustila suzu diveći se kako je haljina posebna. Nakon toga samo otišle na večeru, gde smo raspravljale o tome treba li da uzmem muževljevo prezime posle udaje. Moja mama je predložila da devojačko prezime koristim za posao, a privatno se prezivam kao moj suprug.”

Imam, naime, problem s klijentima koji sa mnom žele da budu prijatelji na Fejsbuku i Instagramu, a ja to ne smem da prihvatim jer se protivi poslovnoj etici u mojoj firmi. Želim privatan život da odvojim od poslovnog. Svekrva se složila s time jer i sama tako radi za posao”, ispričala je devojka. A onda se dogodila ta nezgoda. Stigla joj je poruka od svekrve očigledno namenjena nekom drugom.

"Šou s*anja"

“U poruci je pisalo da je ceo taj dan bio "šou s*anja" i da mi je moja mama predložila da ne uzmem verenikovo prezime zbog karijere. Povređena sam i besna jer ona širi laži o mojoj mami. Jako dobro zna da ona nije tako mislila kad je to rekla. Požalila sam se vereniku i on je zahtevao od majke da mi se izvini, ali ona odbija. Najviše me brine to što ide okolo i ogovara moju mamu. Počinjem da mislim da je ljubomorna na nju.

Pročitajte još:

“Nemoj uopšte da je pozoveš. Ne možeš biti toliko bezobrazan i očekivati da neće biti posledica”, neko je komentarisao, a drugi su se složili kako taj problem treba da reši njen verenik.

 

Komentari (1)

nedjo

19.11.2018 22:14

s..m ti se na karijeru