Miloš Biković
Dejan Briza/Alo!
Miloš Biković

Dejan Briza/Alo!

Miloš Biković, Foto: Dejan Briza/Alo!

* Milošu Bikoviću zabranjen je ulazak u Ukrajinu

* Kao razlog je navedeno ugrožavanja nacionalne beznednosti

* Glumac se oglasio ovim povodom

Najpoznatiji srpski glumac mlađe generacije Miloš Biković progovorio je o zabrani ulaska u Ukrajinu, koja ga je dočekala nespremnog, a ne krije da je i te kako iznenađen što se ovo dogodilo.

Milošu Bikoviću je zabranjen ulaz u Ukrajinu do daljnjeg, a glumac je za Blic.rs otkrio šta misli o tome.

- Ovo mi se prvi put dešava, i nadam se poslednji. Nasmejao sam se, kako da reagujem na ovako nešto. Moram da priznam da nemam neku veliku želju da imam tamo - kazao je Biković, dodajući da je do sada bio u nekoliko navrata u Ukrajini.

Pročitajte još:

 

Glumac je rekao i da ne razume zbog čega bi on bio pretnja po nacionalnu bezubednost Ukrajine i da je to za njega smešno i apsurdno.

- Ja jesam pretnja po bezbednost, ali svoju, ne nacionalnu bezbednost Ukrajine. Očigledno oni imaju neko objašnjenje - nasmejao se naš glumac.

Miloš Biković

Tanjug

Miloš Biković, Foto: Tanjug

Biković je objasnio da postoji ukrajinski sajt na kom su fotografije i datum rođenja svih ljudi koji su nepoželjni za ukrajinski režim, kao i izvod iz novina koji objašnjava zbog čega je određena osoba "neprijatelj".

- Ja sam navodno negde podržao neki antiukrajinski stav. Verovatno kad bih pročitao imalo bi još manje smisla - rekao je Biković.

Vučić iz Njujorka alarmirao narod: Neću da vas lažem, situacija je jako teška!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 21.08.2019. 19:43 Uključio se uživo iz SAD Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen Predsednik Aleksandar Vučić javio se uživo iz Njujorka da građnima Srbije saopšti kako su protekli razgovori sa američkim zvaničnicima. On se juče sastao sa državnim sekretarom Majkom Pompeom, a danas i sa zamenikom njegovog pomoćnika Metjuom Palmerom i izvršnim potpredsednikom Atlantskog saveta Dejmonom Vilsonom.

Biković se u toku noći nekoliko puta oglasio na društvenim mrežama ovim povodom.

- Zabranjen mi ulazak u Ukrajinu. Ne znam kako se na ukrajinskom kaže, ali na srpskom imamo izreku: Naljutio se kmet na selo, pa... Dalje znate i sami - naveo je on, između ostalog.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!