Da li se Srbija zatvara?! Preokret na konferenciji, umesto Lončara se pojavio doktor Stevanović i izneo dramatično upozorenje (VIDEO)

Podsetimo, danas u 12 časova održaće se i sednica Kriznog štaba, na kojoj će biti razmatrane nove mere za sprečavanje epidemije korona virusa.

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar sastao se sa direktorima kovid bolnica, nakon čega se Goran Stevanović obratio javnosti, iako se očekivalo da će se ministar zdravlja obratiti.

Doktor Goran Stevanović je nakon sastanka apelovao na građane da poštuju mere i smanje kontakte.

- Ne možemo da naređujemo, možemo samo da apelujemo da se mere sprovode. Još imamo kapaciteta, ali oni nisu neiscrpni. Ako broj obolelih nastavi da se povećava, može se desiti da nemamo slobodnih kapaciteta - rekao je Stevanović.

Krizni štab

Podsetimo, danas u 12 časova održaće se i sednica Kriznog štaba, na kojoj će biti razmatrane nove mere za sprečavanje epidemije korona virusa.

Epidemiolog i član Kriznog štaba za suzbijanje korona virusa dr Branislav Tiodorović izjavio je da će epidemiološka situacija u Srbiji ove nedelje biti vrlo teška, jer će gužve koje su se dogodile na "crni petak" i na drugim okupljanjima za pet do sedam dana sigurno dati rezultat kroz broj pozitivnih i obolelih.

Tiodorović je rekao da tek posle 10. decembra možemo očekivati polako zaravnjenje krive, ali na visokom novou, a pad broja obolelih tek krajem decembra.

Povezane vesti

 • Korisnik: Djoka
  30/11/2020 - 13:39
  Možete da skratite radno vreme da bude od dvanaest do podneva, ali, bez zabrane kretanja nema poboljšanje. Uvesti policijski čas a svima koji se protive izdati dozvole na ime i prezime i dozvoliti im slobodno kretanje a spisak dostaviti svim zdravstvenim ustanovama. Po otkrivanju zaraze iste odvesti van zdravstvenih ustanova i ukoliko prošire zarazu krivično goniti.
 • Korisnik: Ćikula
  30/11/2020 - 11:51
  Rekli ste da će ova nedelja biti najgora i onda dolazi popuštanje, međutim sad će biti naredna pa ona tamo i tako u nedogled. Isti scenario kao u martu aprilu i nikad istinito
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi