Grčka granica Evzoni
EPA/Fotis Filargiropoulos
Grčka granica Evzoni

EPA/Fotis Filargiropoulos

Granica, Foto: EPA/Fotis Filargiropoulos

"Oni su na granici bili zadržani pet sati, da bi im rekli da autobus nema svu regularnu dokumentaciju", rekao je jedan od roditelja đaka.

PROČITAJ JOŠ:

Đaci 9. gimnazije krenuli su na trodnevnu ekskurziju u Sloveniju sa tri autobusa, dva autobusa su prošla dalje, dok je jedan zadržan.

"Jedan autobus sa đacima se vratio u Srbiju i krenuli su preko Mađarske kako bi došli do Slovenije. Oni su se istim autobusom uputili ka Mađarskoj", rekao je otac srednjoškolca. Autobus sa srednjoškolcima ide ka graničnom prelazu Kelebija, a u Sloveniju bi trebalo da stignu do ponoći, čime je njihov put do odredišta produžen više od 10 sati.

Granica

Tanjug/Jaroslav Pap

Granica, Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Budući da su direktor škole i zamenik na ekskurziji kao vođe puta, sekretar gimnazije nam je rekao da su svi papiri bili u redu i da ne zna šta se desilo na hrvatskoj granici.

"Ne znamo šta se desilo na hrvatskoj granici. Policija je jutros bila ispred škole, pregledali su sve papire i bez ikakvih problema su pustili đake da krenu", rekla je za Kurir.rs sekretar škole.

Izbio opšti haos na Autokomandi! Vozači izlazili iz automobila, sevale pesnice!

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 03.10.2019. 14:40 Treći dan štrajka taksista! Kolaps, tuča, grad, Foto: Printskrin U Beogradu vlada skoro potpuni saobraćajni kolaps, što zbog protesta taksista na prestoničkim ulicama, što zbog kiše koja tokom većeg dela dana pada. Na Autokomandi je oko 14.00 časova malo nedostajalo da dođe do fizičkog obračuna taksista i vozača.

U međuvremenu autobus je stigao do granice sa Mađarskom, gde čeka na kontrolu.

BONUS VIDEO: