Dušica Lazić
prinstskrin
Dušica Lazić

prinstskrin

Dušica Lazić, Foto: prinstskrin

 

Član vladine Komisije za ispitivanje postupanja državnih organa u rasvetljavanju prijavljenih slučajeva nestale dece u Srbiji Radiša Pavlović kaže da je došlo do pomaka u istrazi šta se dogodilo sa detetom Dušice Lazić.

"Posle priče o tome da je Dušici oteta beba ljudi su sami počeli da se javljaju. Locirani su muškarac sa brkovima i njegova žena. Oni su iz okoline Požarevca, a žive u Nemačkoj", rekao je Pavlović.  

Videla je mercedes u koji je uneto njeno novorođenče, a kada je pitala doktora gde joj je dete, on je vezao za krevet i uradio joj nešto monstrouzno!

AUTOR: Kurir/Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 10.10.2019. 19:41 - 10.10.2019. 20:43 - Dušica Lazić iz Kruševca gledala je kako joj kradu bebu iz porodilišta u ovom gradu 23. aprila pre 32 godine - otkriva ekskluzivno Radiša Pavlović, predsednik Vladine komisije za nestale bebe.

Dodao je da taj bračni par ima sina za kojeg u selu važi priča da je usvojen, što je više nego dovoljan dokaz da je porodica na tragu ukradene bebe:

"Mi imamo fotografije mladića za kojeg se sumnja da je sin Dušice Lazić. Nećemo da iznosimo imena dok DNK analiza ne utvrdi šta je istina", pojasnio je Pavlović. 

Dušica je kazala da je dok su snimali rekonstrukciju događaja pred bolnicom u Kruševcu prišla doktorka i rekla im da zna šta se sve radilo u toj ustanovi. "Imamo informaciju da je u sobi doktora Borka Pavićevića Šakule nedelju dana boravila Nemica i da je čekala da neko dete navodno umre", kazala je ona.

Dušica Lazić podnela je prijavu policiji u Kruševcu zbog krađe bebe od pre 32 godine.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Helena Gavran ima četiri godine i tumor na mozgu. HITNO POTREBNA POMOĆ