DUŠICI UKRALI BEBU U KRUŠEVCU! Videla je mercedes u koji je uneto njeno novorođenče, a kada je pitala doktora gde joj je dete, on je vezao za krevet i uradio joj nešto monstrouzno!

- Dušica Lazić iz Kruševca gledala je kako joj kradu bebu iz porodilišta u ovom gradu 23. aprila pre 32 godine - otkriva ekskluzivno Radiša Pavlović, predsednik Vladine komisije za nestale bebe.

Porodilište u Aleksincu
Porodilište u Aleksincu, Foto: Tanjug/Tanja Valič

Ne sluteći šta će se desiti ujutru, sa prozora porodilišta ugledala je žuti mercedes nemačkih tablica u koji je doktorka u 1.30 tokom noći, unela bebu i stavila na zadnje sedište.

Anđelu doveo u kuću gde su se ubila dva muškarca! Komšije otkrile detalj o porodici ubice koji će vas užasnuti! (FOTO)

U napuštenoj kući u selu Pečenog, udaljenom 25 kilometara od Kraljeva, u četvrtak ujutru pronađen je obešen Aleksandar T. (26) iz Kraljeva, a pored njega u lokvi krvi Anđela S. (22) iz sela Čukojevac kod Kraljeva, a najverovatnije je u pitanju pokušaj ubistva i samoubistvo.

- Žena je ušla u auto a doktorka joj je zavijenu bebu stavila u korpu a potom su se rukovale. Doktorka se potom okrenula ka čoveku koji je bio proćelav i imao je brkove, s kojim se izljubila, a on joj je rekao: "Ovo vam nikada nećemo moći da vam zaboravimo!" Ujutru kada mi nisu donelu moju bebu, sestra mi je rekla da će doći doktor da me obavesti šta je s mojom bebom- rekla je Dušica.

Dušici ukrali bebu
Dušici ukrali bebu, Foto: facebook.com

Ona kaže da je ubrzo došao i doktor i obavestio je da joj je dete preminulo. Kada je Dušica rekla da mu ne veruje, doktor je počeo da je šamara, a potom su je vezali za krevet.

 BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi