Doktor Nestorović uslikan u društvu plavuše, nije mogao da izdrži, odmah izvadio i navalio (FOTO)

Neka mu je prijatno...

Doktor Branimir Nestorović
Doktor Branimir Nestorović, Foto: Alo.rs

Popularni doktor Branimir Nestorović uslikan je u centru Beograda, na uglu Vlajkovićeve i Kosovske ulice, dok je u društvu jedne zgodne gospođe, plavuše, izlazio iz pekare.

Da li i Vi volite kifle kao dr Nestorović?

Ukupan broj glasova: 258

 • Da, ali ne toliko da moram odmah da ih jedem kao doktor: 24% (63)
 • Ne volim: 8% (20)
 • Baš volim, i jedem ih čim kupim: 68% (175)

Očito je doktor puno bio gladan, jer je odmah po izlasku iz pekare iz kese izvadio kiflu i u slast jeo. Sudeći po osmehu, bio je raspoložen, a verovatno i zadovoljan pecivom koje je degustirao.

To što je Nestorović doručkovao nasred ulice, prolaznicima nije smetalo da ga pozdravljaju i zaustavljaju kako bi ga nešto upitali. Doktor je jedući kiflu sa svima ljubazno popričao.

Uočili smo još dva detalja - Nestorović nije imao masku, a gospođa koja je bila sa njim u društvu nosila je najlon kesu punu peciva. Saznali smo od prodavačice u pekari da je ova gospođa kupila razne poslastice, od lenje pite, preko urmašica do čokoladnih kuglica, a i razno slano pecivo.

Povezane vesti

 • Korisnik: Verica
  27/10/2020 - 17:32
  Normalan čovek, jedan od retkih lekara lišen sujete. Valjda je to odlika veličine čoveka. Svaka čast i sve najbolje mu želim! Kad vidim onaj njegov osmeh skoči mi raspoloženje.H
 • Korisnik: maki
  27/10/2020 - 16:11
  pozdrav coveku
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi