ALARM U GRADOVIMA SRBIJE Devojčice se javljaju ginekolozima, a kad ih pregledaju, zaneme od šoka i odmah zovu roditelje!

Neverovatno!

Beograd, škola, đaci
Beograd, škola, đaci, Foto: Alo!/Dejan Briza

Sve više devojčica iz Braničevskog, Topličkog i Jablaničkog okruga, odnosno iz Požarevca, Prokuplja i Leskovca, javlja se lekaru zbog istog „problema“.

POTPUNI VREMENSKI PREOKRET Preko dana vrućine, a popodne stiže ono od čega svi strahujemo!

Nakon pregleda, doktori ostaju u šoku, jer istog trena ginekolozi shvate šta se dešava u telu curica. Nažalost, njihov zajednički problem je – trudnoća, i to maloletnička. Poslednji podaci govore da u Srbiji godišnje zatrudni oko 16.000 maloletnica, a da od toga 90 odsto završe kao abortusi. U zvaničnim podacima stoji i da su te devojčice najčešće udate!

Devojčicu (11) iz Crne Gore prebacili na Kosovo, pa je udali! Niko ne zna šta je sa njom!

AUTOR: Tanjug/D.S. DATUM I VREME: 10.09.2019. 10:50 Užas! Priština, Albanci, Kosovo , Foto: Tanjug Upravi crnogorske policije prijavljen je još jedan slučaj prisilnog maloletnickog braka, kada je jedna jedanaestogodišnja devojcica iz Crne Gore udata na Kosovu. "Policiji je prijavljen slučaj devojčice od 11 godina kojoj je ugovoren brak.

Takođe, najviše maloletničkih trudnoća zabeleženo je u Braničevskom, Topličkom i Jablaničkom okrugu. Inače, u Srbiji je pre nekoliko godina izmenjen zakon prema kojem je devojčicama od 16 godina do 10. nedelje bio dozvoljen abortus bez roditeljskog znanja.

DANAS JE CRVENO SLOVO! Ovog sveca su rastrgli psi, a on vas opominje da jednu stvar obavezno morate da poštujete!

Naša zemlja je vodeća u Evropi po broju neželjenih, maloletničkih trudnoća. Iako se pretpostavlja da ovaj problem najviše zahvata zemlje koje su nerazvijene, podaci kažu da to nije istina, već da je to fenomen koji je rasprostranjen u celom svetu.

Ekskurzija, tinejdžeri, đaci
tinejdžeri, Foto: FOTO: shutterstock

Naime, u svetu se godišnje porodi 7,3 miliona devojaka mlađih od 18 godina, svakog dana 20.000. Zbog mladog, nezrelog organizma umre 70.000 devojčica od 10 do 18 godina.

UHAPŠEN NA GRANICI SA KOSOVOM! Sada je hrabro stao ispred beogradske Gračanice i poslao poruku koja Srbima slama srca i uliva nadu! (VIDEO)

Činjenica je da do neželjene trudnoće i do polnih bolesti dolazi zbog opšte neupućenosti i neobrazovanosti o seksualnoj kulturi. Devojke u Srbiji sve ranije gube nevinost, a o tome svedoči i slučaj koji je u javnost došao pre nekoliko dana. Naime, najmlađa majka u Srbiji ima samo 13 godina.

Devojčica iz Niša, stara svega 13,5 godina porodila se u Ginekološkoj klinici “Narodni front” i na svet donela devojčicu, tešku skoro tri kilograma. Što se tiče najmlađih majki, svet nikad neće zaboraviti priču o najmlađoj trudnici ikada. Imala je samo pet godina. Lina Medina iz Perua porodila se u petoj godini života carskim rezom koji je obavljen 15. maja 1939. godine.

KRVAVO NEBO IZNAD SOMBORA! Meštani se zaledili od prizora! Kao da se sprema neko zlo! (FOTO)

Lekari su joj uradili carski rez i ona je 15. maja 1939. godine donela na svet bebu. Prema dokumentima, u bolnicu je ušetala umorna, čupava Indijanka sa podnožja Anda za ruku vodeći sramežljivu devojčicu neobično velikog stomaka.

JEDAN ČOVEK REŠIO DA PROGOVORI Srpski pripadnici službi bezbednosti imaju strane pasoše! Opasnost za državu nikad veća?!

Njen slučaj do u detalje dokumentovao je doktor Edmundo Eskomel, kao i činjenicu da su devojčici u 4. godini počele da rastu grudi, a u 5. godini su joj sazrele kosti potrebne za iznošenje trudnoće.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi