Beogradski buvljak se preselio na Miljakovac
Foto: Alo/Foto: Ognjen Radošević

Umesto starog buvljaka na Novom Beogradu, pomalo haotične sredine gde red često nije postojao građani Beograda sada uživaju potpuno novom abijentu. Novi buvljak na Miljakovcu nudi drastično bolje uslove za rad i prodaju. 

@alo_portal Novi beogradski buvljak na Miljakovcu, NAJMODERNIJA PIJACA U REGIONU #alo #alonovine #alodnevnenovine #foryou #fypシ #viraltiktok #beograd ♬ original sound - Alo_portal

Moderan i komforan omogućio je mnogim zakupcima i mnogobrojnim sugrađanima koji se snabdevaju na Buvljaku da u daleko lepšim uslovima kupuju robu.

Beogradski buvljak se preselio na Miljakovac

Foto: Ognjen Radošević

 

Prostire se  na 12.000 kvadrata, od toga je 4 hiljade kvadrata natkriveno i u njemu smešteno 230 novih tezgi.Zakupci su dobili i tipske boksove za smeštaj robe, pa  se sada radi u dosta urednijem i organizovanijem prostoru.

Pored izgradnje natkrivenog “buvljaka”, u okviru nekadašnje pijace na Miljakovcu rekonstruisani su i objekti tvrde gradnje, a sa istočne strane dograđen je montažni objekat sa 10-ak novih lokala. Ceo prostor je sada ograđen i obezbeđen sa tri ulaza.

Beogradski buvljak se preselio na Miljakovac

Foto: Ognjen Radošević

 

Nakon svečanog otvaranja, građani su uživali u noćnom  marketu. Označen je jedan novi početak šopinga kakvom hrle ne samo građani srpske prestonice, već i iz cele Srbije.

Na novom buljaku može se pronaći moderna garderoba, najfiniji tekstil, unikatni nakit, nameštaj, rasveta, kućna galanterija, sve vrste alata...

130 mesta za parking

Prostor je i osvetljen i pokriven video nadzorom kako bi zakupci mogli da rade do večernjih časova u svim vremenskim uslovima, što ga čini najmodernijom pijacom u regionu.

Beogradski buvljak se preselio na Miljakovac

Foto: Ognjen Radošević

 


60 lokala i 130 parking mesta za građane koji dolaze svojim vozilom, a iz svih delova grada brzo i lako se stiže jer do ove lokacije vodi 9 autobuskih linija plus linija Beovoza čija se stanica nalazi na 150 metara od Buvljaka.
koliko dolazite iz pravca centra grada, imate više opcija, odnosno ruta, a linije koje će vam trebati su neke od sledećih: 3A, 37, 42, 47, 50, 52, 58, 59 i 94.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading