Danka Ilić
Foto: Alo/Foto: Facebook/ Printskrin

Danonoćnim operativnim radom i pregledanjem kamera sa graničnog prelaza Kladovo - Turnu-Severin srpska policija došla je do nedvosmislenog zaključka da su granični prelaz između Rumunije i Srbije prešle dve žene koje liče na osobe sa snimka koji je nastao u Beču i na kom je devojčica koja likom podseća na nestalu Danku Ilić (2).

Ako vidite Danku, pozovite policiju!

U trenutku nestanka, malena Danka imala je kosicu vezanu u repić, ljubičaste pantalonice, cuclu i maslinasto zelenu šarenu jaknicu. Malena ima smeđu kosu i smeđe oči a visoka je oko 85 centimetara.

Ukoliko vidite malu Danku ili imate bilo kakvo saznanje o tome gde se nalazi hitno pozovite 192 i odmah obavestite policiju!

- Policija je pregledanjem kamera utvrdila da su bar dva automobila prošla granični prelaz i da su u njima bile osobe koje liče na ženske osobe sa snimka iz Beča - piše Informer.

Da li je u nekom od tih vozila bila sakrivena i devojčica za koju se pretpostavlja da je mala Danka? Sve će biti utvrđeno, cela istina o nestanku Danke Ilić biće otkrivena - piše Informer.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading
hurem

02.04.2024 12:19

Eto dokaza Majka nemoze biti svako , Sve je ona pripremila za tu strahotu NEMAJKA😡😡😡😡😡😡