Danka Ilić
Foto: Alo/Foto: Alo/Facebook

- Jako je čudno ponašanje majke i ono što je tražila u kompjuteru i telefonu neposredno pre nestanka. Ona je pretraživala na guglu granični prelaz Kladovo - Turnu-Severin - rekao je glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević. 

Takođe, majka deteta guglala je i krivičnu odgovornost, kolika je za neka određena krivična dela. 

Glavni urednik Informera izneo je još jednu ekskluzivnu informaciju. 

- Svi treba da znamo da policija maksimalno čini sve ne bi li mala Danka bila pronađena. Dve ili tri nedelje pre nestanka, njeni roditelji su je vodili na specijalistički pregled u Beogradu. Kakav pregled je bio i o čemu se tačno radi, ne mogu sad da kažem - ispričao je Vučićevič.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (4)

Loading
Nada

02.04.2024 11:06

Ma kada je ponovo ostala u drgom stanju a u dugovima odlucili su se za prodaju deteta. Vodili su Danku na pregled jer je kupac zeleo zdravo dete - ocigledno radja decu za prodaju - majka sve zna a i otac - ostaje jos samo da se uhapse !!!! Sto se Rumunki tice pa oni su cigani spremni na ovakve radnje !

Ana

02.04.2024 12:38

Oca i majku na dozivotnu robiju, a imovinu im oduzeti i platiti deo silnih troskova koji su nastali u pretrazi. Decu oduzeti, svakako ce im biti bolje sa nekim drugim.

Anj

02.04.2024 23:01

Da, znamo sta je amber alert, to je objava o nestanku osobe koja se u Srbiji objavljuje 6h nakon nestanka, kad kidnaperi sa zrtvom vec predju neku granicu