Hemofarm program Jedinstvena i važna
Foto: Alo/Foto: Hemofarm

Kao kompanija u kojoj 62 odsto liderskih pozicija zauzimaju žene, Hemofarm je posvećen da i ove godine podrži i razvija žensko liderstvo u okruženju. Sve zainteresovane mogu da se prijave na sajtu projekta Jedinstvena i važna do 10. marta, a nakon procesa selekcije, odabira mentorina i kreiranja mentorskih parova, mentorski program započeće sa radom sredinom aprila.

Irina Skitjajeva, direktorka funkcije za ljudske resurse u STADA Grupi za istočnu Evropu i sponzorka i mentorka programa „Jedinstvena i važna“ istakla je da je ovaj projekat od izuzetnog značaja i za mentorke i mentorine.

Hemofarm program Jedinstvena i važna

Foto: Hemofarm

 

- Mentorstvo nije sasvim nov pravac, ali sada poprima različite oblike i izlazi van granica kompanija, stvarajući dodatnu vrednost u razvijanju kulture. Ovaj program otvara mnogo mogućnosti za učenje, razvoj i razmenu, daje potpuno novu perspektivu i na kraju podržava organizacioni, profesionalni i lični rast - ocenila je Skitjajeva i pozvala sve zainteresovane da se prijave na program.

Svetlana Stefanović, jedna od prošlogodišnjih mentorina, izjavila je da joj je program Jedinstvena i važna dao širinu da na različite životne situacije i okolnosti odgovori iz različitih perspektiva.

- Ritam današnjeg života, kako ličnog, tako i profesionalnog, ne ostavlja mogućnost da sve naučite iz sopstvenih grešaka, jednostavno je dobro imati „spremne“ različite pristupe za različite situacije - istakla je ona.

Jovana Živković, partnerka za edukaciju i upravljanje talentima u Hemofarmu i jedna od inicijatorki samog programa naglasila je da su kroz prethodni mentorski ciklus stvorene nezaboravne uspomene, koje su inspirisale promene, što je dodatno uticalo da se nastavi sa ovim jedinstvenim programom.

Mentorski program trajaće šest meseci, tokom kojih će sedam liderki iz Hemofarma mentorisati sedam odabranih učesnica programa koje su se prijavile, i sa njima podeliti svoja iskustva i znanja, i pomoći im savetima da naprave važan korak u svom karijernom razvoju.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading