Hemofarm
Foto: Promo/Promo

Beograd, 18. januar 2024. – Treću godinu zaredom Hemofarm je proglašen Najboljim poslodavcem (Top Employer) u Srbiji i Bosni i Hercegovini od strane „Top Employers Institute“, nezavisne organizacije koja globalno ocenjuje kompanije u pogledu njihove posvećenosti ljudskim resursima. U isto vreme, status STADA grupe kao poželjnog mesta za rad potvrđen je proglašenjem za najboljeg poslodavca u Evropi za 2024. godinu.

Ronald Zeliger, generalni direktor Hemofarm grupe istakao je da je ovo priznanje zajednički trud i uspeh svih zaposlenih u kompaniji.

„Dobiti priznanje „Top Employer“ treću godinu zaredom dokazuje da smo na pravom putu razvoja naše organizacije i kulture. Uveren sam da ćemo na isti način nastaviti i u godinama koje dolaze,“ rekao je Zeliger.

Nakon procene od strane nezavisnih stručnjaka, koji su Hemofarm poredili sa najboljim praksama u industriji u 20 različitih oblasti, utvrđeno je da je Hemofarm ostvario najviši rezultat u sistematičnom pristupu biznis strategiji, strategiji u vezi sa zaposlenima i njihovom razvoju, svrsi i vrednostima, negovanju različitosti i jednakosti, kao i u održivom razvoju. Takođe, dobrom rezultatu doprinela je i HR digitalizacija.

„Izuzetno sam ponosna što smo ponovo dobili „Top Employer“ priznanje, jer to potvrđuje našu posvećenost da svim zaposlenima u STADA grupi pružamo jedinstvenu kulturu koja promoviše njihov individualni rast i inspiriše ih da doprinose našoj svrsi da brinemo o zdravlju ljudi kao pouzdan partner“, istakla je Simona Berger, izvršna direktorka ljudskih resursa u STADA grupi.

U toku 2023, STADA je na svim svojim lokacijama u Evropi uspešno pokrenula GoFluent, platformu online učenja jezika koja je dostupna svim zaposlenima, sa ciljem podsticanja još bliže saradnje u čitavoj organizaciji. Osim toga, STADA je podržala koleginice i kolege u radnom okruženju uvođenjem platforme za brigu o mentalnom zdravlju, obezbeđujući podršku 24 časa dnevno ne samo zaposlenima, već i njihovim porodicama. STADA grupa je prepoznata po svojoj jedinstvenoj korporativnoj kulturi i izuzetnoj posvećenosti zaposlenima dodelom „Top Employer“ priznanja i u Nemačkoj, Rumuniji i Velikoj Britaniji.

Sa oko 3500 zaposlenih na četiri lokacije u Srbiji, Hemofarm, koji posluje u okviru STADA grupe, je značajan poslodavac koji pruža širok izbor pozicija za sve zainteresovane kandidate.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading