predrag koluvija
Foto: Printscreen/YouTube/ Informer

Direktor "Jovanjice Nova" Predrag Koluvija naveo je da ima jake indicije o tome ko je upravljao dronom koji mu je leteo ispred stana, ali je odbio da javno iznosi svoju sumnju.

- U nedelju veče u 22:30 dron je leteo od prozora do prozora našeg stana kako snima enterijer. Podneo sam zahtev da se utvrdi čiji je dron, pre mog hapšenja 2019. me je takođe pratio dron i na to uopšte ne gledam naivno. Imam jake indicije o tome ko bi to mogao da bude, ali za sada ne bih ništa da tvrdim. Radi se o ljudima koji vode aktivnu kampanju protiv mene.  Dešava mi se da brojne firme odbijaju da sarađuju sa mnom, jer se plaše N1 koja svojom kampanjom utiče na privredu Srbije - rekao je Koluvija.

Koluvija je dodao da stranim nalogodavcima opozicionih medija ide u korist da proglase konoplju drogom i na taj način prekinu njen razvoj u Srbiji.

- Pretpostavljam da N1 zna da gubi i da brani ono što nije branjivo, neću dozvoliti da konoplju proglase drogom, a njihovim stranim nalogodavcima to ne ide u korist. Srbija je do Drugog Svetskog rata bila konoplja super sila što i danas treba da bude - rekao je Koluvija. 

Informer

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading