ALO! SAZNAJE Koluvija piše roman i snima film Jovanjica
Predrag Koluvija - ATA Images

Prema informacijama koje je naš list dobio od izvora koji su uključeni u ovaj Koluvijin projekat, on želi da kroz knjigu i film predstavi priču o „Jovanjici“ onako kako je on vidi. Scenario romana baziran je na stvarnim događajima iz Koluvijinog života, s posebnim naglaskom na novembar 2019, kada je uhapšen i pritvoren, a obuhvaćeno je i ono što je prethodilo tome, ali i usledilo kasnije.

ODAVNO U ŽIŽI

- Predrag je rešio da na ovaj način prikaže sve što se dešavalo, jer je svestan da je „Jovanjica“ u žiži već maltene tri godine - kaže izvor Alo!, i ističe da je, koliko je on čuo, producentkinja s kojom se Koluvija dogovorio razgovarala s vrhunskom filmskom ekipom, te treba očekivati poznata imena na velikom platnu.

Tragom ove informacije i posle nekoliko telefonskih poziva saznali smo da će Koluvijin film producirati Milenija Perišić, koja je nedavno kao producentkinja potpisala poznati film „Ključ“.

Kada smo je pozvali, potvrdila je da će biti deo projekta.

- Da, imate dobre i tačne informacije, tačno je da ću biti producent. Osnova za scenario je roman baziran na stvarnim događajima. I iz perioda pre 2019. i o onome što se dalje događalo i što će se događati sve do prve klape - ističe Milenija za Alo!, i dodaje:

- Odlučila sam se na ovo jer volim izazov, dobre teme, a ovo je vrlo aktuelna tema. S obzirom na to da sam potpuno nezavisni producent, želela sam nešto što će biti veoma atraktivno i neuobičajeno. Od filma očekujem pre svega da se sazna neka istina, ja sam čak prisustvovala i suđenju i tu je bio prelomni trenutak, pomislila sam ovo i ništa drugo u ovom trenutku. Posle „Ključa“ ovo je nešto čime hoću bukvalno da se overim kao dobar producent. Ovo će biti moj vrhunski projekat. Predrag i ja se ne znamo odranije, spojila nas je ova njegova priča, koja je meni vrlo zanimljiva, a on bi je vrlo rado podelio sa mnom kao producentom.

SPORNA KONOPLJA

Podsetimo, Predrag Koluvija i grupa njegovih saradnika uhapšeni su u novembru 2019. na auto-putu Beograd - Niš. Hapšenje su, navodno nakon sukoba u saobraćaju, izveli Slobodan Milenković, poznatiji kao Mali Senta, i pripadnici njegovog Četvrtog odeljenja beogradske policije. Do danas je ostalo sporno šta su oni tražili na tom putu, odnosno da li su smišljeno izveli akciju hapšenja, iako je to područje daleko van njihove nadležnosti. Koluvija je kasnije optužen da je gajio konoplju sa visokim sadržajem THC na svojoj farmi, dok on tvrdi da je reč o običnoj (i dozvoljenoj) industrijskoj konoplji. Afera je u međuvremenu dobila i političku pozadinu, a suđenje je i dalje u toku. Koluvija se brani sa slobode.

Šta je pričao o hapšenju i plantaži

- Pojedini policajci su od mene, po nalogu nekoga iz kabineta Nebojše Stefanovića, tadašnjeg ministra unutrašnjih poslova, tražili da krivicu za navodnu proizvodnju tona marihuane u „Jovanjici“ svalim na Andreja Vučića, brata predsednika Srbije.

- Moje muke počele su kada sam odbio poslovnu ponudu američkog duvanskog giganta vrednu 800 miliona evra, koja je podrazumevala i prodaju imanja „Jovanjica", što ja nisam želeo da učinim.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA!!!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading