DOŠLA NA SLAVU, PA OSTAVILA SVE GOSTE BEZ REČI Potez ove medicinske sestre je razbesneo sve, društvene mreže se usijale: "Je l ovo normalno?!"
Foto: Alo/shutterstock

Na društvenoj mreži "X" jedna korisnica podelila je slučaj sa ovogodišnje slave koji je pokrenuo pravu polemiku. Naime, medicinska sestra, uradila je nešto što je sve ostavilo u šoku. 

Naime, kako je navela, došla je u goste na slavu, i tek nakon pozdravljanja sa svim gostima, iznela informaciju koja je šokirala sve prisutne.

- Kažite vi meni da je normalno da medicinska sestra dođe na slavu, i tek kada se izljubi sa svima kaže da ima koronu - napisala je korisnica ove društvene mreže.

Neki korisnici su se začudili na ovakvoj nemarnosti, dok su drugi opravdali postupak medicinske sestre.

"Čudi me da nije javila unapred. Ipak na taj način se najlakše širi virus"

"Teško mi je da poverujem u ovako nešto"

"Simptomi korone nisu više intenzivni kao pre, virus može da se proširi, ali većina je vakcinisana tako da nema mesta za brigu. Svakako mogla je da odmori, ali opet, možda joj je najteži period prošao. Svakako srećna slava!" glasili su samo neki od komentara.  

Podsetimo, u toku je period slava, zbog čega posebno treba obratiti pažnju na zdravlje. Naime, ukoliko imate nekih zdravstvenih problema, pa makar to bila i obična kijavica, ostanite kod kuće, savetuju lekari. 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Kalesu

21.12.2023 12:17

Kad takvu glupost uradi neko, ko je medicinski radnik, šta očekivati od običnog čoveka?