bolnica
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Kasandra Aihe (24) sa Floride uhapšena je i optužena da je pretukla pacijentknju iz staračkog doma Kaselberi gde je radila kao medicinska sestra.

Kako se navodi, medicinska sestra je ženu udarila nepoznatim predmetom u lice, a zatim joj je razbila glavu o zid usled čega je povređena zadobila frakturu glave, pise Fox News.

U izveštaju iz policije se navodi da je pacijentkinja tumarala hodnikom kada ju je Kasandra ugledala i pokušala da je vrati u sobu. Tada je žena počela da se opire.

Medicinska sestra

Seminole County Sheriffs Office

 

Snimci sa nadzorne kamere u staračkom domu pokazuju da je medicinska sestra uhvatila ženu za kosu kako bi je iskontrolisala, a zatim povukla i gurnula pacijentkinju da nasilno, protiv svoje volje uđe u sobu. Ubrzo nakon su se začuli krici, a kada je Kasandrina koleginica ušla u sobu zatekla je ženu kako krvari u predelu glave.

Medicinska sestra je u izveštaju navela da je udarila pacijentkinju, a zatim joj i razbila lice i nos.

Direktor ustanove na Floridi je izjavio da je pacijentkinja prevezena u bolnicu dva dana nakon incidenta kada su joj se povrede pogoršale a lice deformisalo. Povrede koje su konstatovane u bolnici su dovele do detaljne istrage i otvaranja policijskog slučaja.

Porodica je podnela tužbu protiv Kasandre koja je uhapšena ali je trenutno na slobodi jer je platila kauciju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading