Ministarstvo energetike
Foto: Alo/FOTO TANJUG

- Zahvaljujući pomoći države, s ponosom mogu da kažem da se EPS stabilizuje i da očekujemo da ove godine ostvare najveći prihod u poslednje dve decenije. Profesionalni menadžment već daje rezultate, a osnova svakog tako velikog giganta su radnici i zato želimo da ih nagradimo, te će zbog toga svi zaposleni u EPS-u, ali i u „Pro Tentu“ dobiti po 20.000 dinara kao dodatak na decembarsku platu - rekla je ministarka i istakla da zaposleni treba da osećaju da su doprineli dobrim rezultatima EPS-a i da dodatak od 20.000 dinara predstavlja zahvalnost za njihov doprinos, trud i rad.

Ministarka Đedović Handanović je istakla i koliko je država pomogla našim energetskim kompanijama:

- Da podsetim da je država znatno pomogla našim energetskim kompanijama, da smo počeli da ih reformišemo, da menjamo upravljanje... To ne znači privatizaciju. Očekujemo da će Elektroprivreda ostvariti najbolji finansijski rezultat u poslednje dve decenije, a zaposleni treba da budu deo toga i da se osećaju da su doprineli tome - navodi ona, i dodaje da se nastavlja reforma javnih preduzeća u energetskom sektoru.

- Želimo da imamo efikasnije upravljanje i bolje rezultate, što već vidimo na kraju ove godine, i da jednostavno motivišemo što više ljudi da radi u javnom sektoru, da doprinese našim kompanijama i stabilnosti našeg energetskog sistema - poručila je ministarka Đedović.

D. N.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading