Imlek
Foto: Promo/Stefan Simonović

Stefanovu dvosedmičnu ekspediciju koja je zakazana za 24. oktobar 2023. godine, prethodio je dug period fizičkog treninga, ali i pažljiv odabir namirnica koje unosi u sebe. Nakon 14 dana, 7. novembra, Stefan i Imlek Protein zajedno, osvojili su vrh Ama Dablam, inače jedan od najlepših i tehnički najizazovnijih vrhova Himalaja.

Ipak, dok se uspinjao ka vrhu, Stefan se nije odricao zadovoljstva dobrog ukusa. Imlek Protein šejkovi pro-izvedeni od 100 odsto mlečnog proteina, činili su svaku pauzu za obrok kompletnim doživljajem i usred surove planinske prirode. Konstantnim snabdevanjem mišića amino-kiselinama koje su neophodne za rast, obnovu i održavanje tkiva, Stefanov organizam bio je pripremljen za surove uslove koji su ga očekivali na putu do krajnjeg cilja.

Pored podrške u samom usponu, Imlek Protein je igrao ključnu ulogu u procesu oporavka nakon svakog napornog dana. Brza apsorpcija proteina pomagala je u obnovi mišića i smanjenju umora, omogućavajući Stefanu da se brže oporavi i spremno krene u novi dan. Sa svakim gutljajem Imlek Protein šejka, njegovo telo dobijalo je esencijalne nutrijente potrebne za regeneraciju, čime bi umanjivao rizik od povreda i pobo-ljšavao ukupnu izdržljivost.

Imlek

Stefan Simonović

 

Imlek Protein nije samo sredstvo za postizanje vrhunskih sportskih rezultata; on takođe odražava posveće-nost Stefanovog zdravog načina života. Bez dodatog šećera i sa niskim sadržajem mlečne masti, ovaj napi-tak predstavlja savršen balans između ukusa i nutritivnih vrednosti, naglašavajući važnost zdrave ishrane čak i u ekstremnim uslovima planinske ekspedicije.

Proteinski šejkovi dostupni su u tri puna ukusa: čokolada, vanila i jagoda, u pakovanju od 300 i 500ml, sa 30 i 50 g proteina. Imlek Protein vanila šejk od 500ml, od novembra je dostupan sa čak 50 grama proteina, koji ga čini energetskom bombom koja će impresionirati sva vaša čula i podržati u svim avanturama koje su pred vama.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading