VAŽNO OBAVEŠTENJE Radovi se izvode na nekim deonicama, a ovo su alternativni pravci
ShutterStockStudio

Ribariće - Mehov Krš, odloženi su asfalterski radovi koji su bili planirani za danas.

Gornji Milanovac - Preljina, radovi na održavanju mosta preko reke Despotovice, u mestu Brđani, do 15. septembra od 7 do 17 časova.

U zoni radova, na mostu, saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila. Inđija - Stara Pazova, obustava saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji, do 8. jula. Alternativni pravci: Inđija - Putinci i Putinci - Stara Pazova.

Vrbas - Savino Selo, potpuna obustava saobraćaja do 9. septembra zbog izgradnje brze pruge, deonica Novi Sad - Kelebija, podvožnjak. Preusmerenje saobraćaja je preko Kule i Savinog Sela.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.15 časova: - na graničnom prelazu Preševo, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 20 minuta, - na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta, - na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta, - na graničnim prelazima Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 240 minuta, - na graničnim prelazima Bačka Palanka, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta, - na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading