DRIVE.GO UZ OVU APLIKACIJU PLAĆATE GORIVO BEZ ČEKANJA NA KASI Mobilna aplikacija NIS-a donosi plaćanje goriva iz udobnosti automobila, bez potrebe za odlaskom na kasu
Foto: Promo/Promo

Ubrzanim korakom idemo u digitalnu budućnost, a jedan od najvećih simbola digitalizacije u maloprodaji derivata je i mobilna aplikacija Drive.Go kompanije NIS, koja na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama omogućava plaćanje goriva bez potrebe za ulaskom u objekat. Do sada je više od 250.000 korisnika preuzelo Drive.Go mobilnu aplikaciju.

Korišćenje Drive.Go aplikacije je veoma jednostavno. Nakon što je potrošač preuzme sa „Google Play“, „Apple Store“ ili „Huawei App Gallery-ja“, potrebno je da unese lične podatke za plaćanje. U sledećem koraku se očitava QR kod koji se nalazi na samom točionom mestu, dok se pritiskom na opciju „Plati“ u svega nekoliko sekundi završava proces kupovine goriva. Sve to je moguće direktno iz automobila!

Aplikacija Drive.Go se može povezati sa „Sa nama na putu“ karticom programa lojalnosti, čime je omogućeno sakupljanje bonus poena, isto kao prilikom plaćanja na kasi.

DRIVE.GO UZ OVU APLIKACIJU PLAĆATE GORIVO BEZ ČEKANJA NA KASI Mobilna aplikacija NIS-a donosi plaćanje goriva iz udobnosti automobila, bez potrebe za odlaskom na kasu

Promo

 

 

Drive.Go aplikacija nudi i prikaz mape za orijentaciju u vožnji, kao i pregled najbrže i najjednostavnije trase do najbližih NIS Petrol i Gazprom benzinskih stanica. Dostupan je i pregled radnog vremena svih benzinskih stanica u neposrednoj blizini potrošača, kao i ponuda goriva i dostupnih usluga na njima. Aplikacija ima još jednu mogućnost – slanje fiskalnog računa na unetu imejl adresu, što će posebno obradovati potrošače koji imaju potrebu za pravdanjem putnih troškova.

Potrošači mogu u potpunosti biti sigurni u elektronsku transakciju kroz Drive.Go aplikaciju, s obzirom na to da su uneti podaci u potpunosti zaštićeni, a svaka platna transakcija se sprovodi u skladu sa PCI DSS standardima, koji važe za najbezbednije u finansijskom globalnom sektoru.

Dopunite rezervoar u svega par klikova, uz Drive.Go mobilnu aplikaciju kompanije NIS!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading