JESEN USRED PROLEĆA! I dalje hladno, sa olujnim padavinama i grmljavinom Košava šiba do utorka
Foto: Alo/Veljko Petranović

Danas će celog dana padati kiša, u pojedinim delovima zemlje biće i olujnih padavina praćenih grmljavinom, a temperature će se kretati od 13 do 15 stepeni. Slično vreme očekuje nas i u utorak, 16. maja, kada će duvati jak vetar i, mada će biti malo toplije, temperatura neće preći 21. podeljak na Celzijusovoj skali.

Oba dana u kosavškom području biće vetrovito sa umerenim i jakim jugoistočnim vetrom, koji će na jugu Banata i u donjem Podunavlju dostizati udare olujne jačine. U utorak, krajem dana, očekuje se prestanak košave.

U sredu i dalje kišovito, sa povremenim pljuskovima, u četvrtak nas očekuje i pad temperature, pa će maksimalne vrednosti biti od 10 do 14 stepeni, a u petak, uz kišu i povremene pljuskove i temperaturne vrednosti od 11 do 21 stepen, imaćemo subjektivni osećaj da je i hladnije.

Konačno, sunčano vreme bez padavina, očekuje nas u subotu, kada će se temperatura kretati od 14 do 21 stepena. Nažalost, već u noći između subote i nedelje opet će biti kiša, sa povremenim pljuskovima, baš kao i u ponedeljak, 22. maja, kada će se temperatura kretati od minimalnih 15 do maksimalnih 21 stepena.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading