Novogodišnja čarolija stiže u Lilly drogerije!
Promo

Uživanje u stranicama kataloga sigurno će vam pomoći u dobijanju inspiracije za poklone koje će obradovati vaše najbliže, a koji su prilagođeni najrazličitijim stilovima, željama i budžetima. Katalog će sadržati samo deo praznične ponude koja je u celini dostupna na www.shop.lilly.rs, a svaki proizvod koji želite da darujete dragim ljudima ili sebi možete poručiti i online.

AU Lilly Drogerie žele da i ove godine podrže odgovorno ponašanje prema planeti i zato će sve Novogodišnje kataloge potrošači moći da vrate, a oni će zatim biti reciklirani. Za sve kupce koji se odazovu pozivu na reciklažu, obezbeđeno je 15% popusta na ceo račun u periodu 1.2.2023. do 1.3.2023. Za jedan katalog važi jedan popust, a ova ponuda može se iskoristiti jednom i ne odnosi se na artikle koji su već na sniženju, lekove ni poklon kartice.

Ponuda koja se nalazi u specijalnom Novogodišnjem katalogu važi od 15.12.2022. do 15.01.2023, a za članove Loyalty kluba ceo katalog sa svim pogodnostima važi u periodu od 01.12. do 14.12.2022.

*Pomenute akcije ne odnose se na ponude u objektima na aerodromu „Nikola Tesla“, gate C4 i na Zlatiboru.

Želimo vam srećne praznike!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading