Preko 300 akcija u najboljim restoranima samo na Mister D
Promo

Mister D, aplikacija za dostavu hrane i namirnica ponovo je obradovala svoje korisnike velikim popustima do čak 50%. Preko 300 akcija u najboljim restoranima čeka sve korisnike ovog brzorastućeg servisa za dostavu.

„Odlučili smo se da svim korisnicima olakšamo oktobar i sezonu kiša, i da im koliko možemo smanjimo potrebu za izlaskom napolje. Naši dostavljači su spremni, i jedino što će korisniku možda biti otežavajuće jeste sam izbor između nekih od najboljih restorana u gradu. Sa našim partnerima smo ugovorili preko 300 akcija pa verujem da će se naći za svakog po nešto“, rekao je direktor Mister D, Marko Stanković.

Servis za dostavu hrane, koji je za kratak period stekao poverenje velikog broja korisnika, nastavio je sa brojnima akcijama čime svakodnevno opravdava brzorastuću popularnost.

„Trudićemo se da redovno unapređujemo kvalitet našeg poslovanja, čime konkretno mislim na sve timove koji su zaduženi za brigu o našim korisnicima. Takođe, jedinstveni loyalty program svim korisnicima omogućava svakodnevno sakupljanje poena i prelaske na nivoe članstva, a samim tim i dodatne popuste na već sniženi asortiman cena usluge i dodatnu pogodnost u vidu mesečnog izazova, za sve koji uživaju da se takmiče i osvoje vredne promo kodove”, dodao je Stanković.

Mister D, dostupan je u čak devet gradova širom Srbije i to u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku, Kragujevcu, Kruševcu, Leskovcu, Pančevu i Subotici.

Aplikaciju Mister D možete preuzeti sa App ili Play stora.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading