DIS KONTINUIRANO PODIŽE PLATE SVOJIM RADNICIMA
Promo

Kompanija DIS od svog osnivanja, osim što svojim potrošačima izlazi u susret i nagrađuje ih za vernost raznim pogodnostima i uštedama, teži takođe da svojim vrednim i lojalnim radnicima stvori najbolje moguće uslove za rad a posebno nagradi njihovo dodatno zalaganje kroz sistem nagrađivanja u odnosu na radni učinak.

DIS, kao domaćin među marketima, trudi se da stvori razumevanje sa svojim zaposlenima i uvek nastoji da njima i njihovim porodicama pruži mogućnosti za kvalitetnije uslove života, jer se vodi računa da iza svakog radnika stoji porodica. Na visokom nivou je takođe briga o zdravlju zaposlenih, briga o zaposlenim majkama sa malom decom, usavršavanja i edukacije zaposlenih, kao i brojne pogodnosti kupovine u DIS marketima.

Kompanija DIS, kao dobar domaćin, kontinuirano prati tokove tržišta imajući najbolji uvid u rast cena i shodno mogućnostima svojim zaposlenima će kontinuirano podizati zarade, smatrajući da to nije nešto čime se treba hvaliti, već je to normalna stvar dobrog domaćinskog poslovanja koji na svoje zaposlene gleda kao na svoju veliku porodicu.

Vaš DIS.

Komentari (0)

Loading