SREBRENICA SLUŽI DA SE ZATAŠKAJU ZLOČINI NAD SRBIMA Užasna stradanja srpskog naroda se umanjuju
EPA-EFE/ FEHIM DEMIR

- Srpski narod je kroz 20. vek pretrpeo užasna stradanja u više navrata, počinjeni su strahoviti zločini nad našim narodom, suštinski je umanjena naša populacija i sada neko pokušava da tu činjenicu potisne u drugi plan, prikaže je neistinitom i da opravda sve one koji su činili zločine nad Srbima. To se ne dešava samo u Hrvatskoj, već i u BiH i na KiM - istakao je Drecun za Pink.

SREBRENICA SLUŽI DA SE ZATAŠKAJU ZLOČINI NAD SRBIMA Užasna stradanja srpskog naroda se umanjuju

TANJUG / DRAGAN KUJUNDZIC

 

On je ukazao da se zločini počinjeni nad Srbima marginalizuju i Srbi se predstavljaju kao zločinci.

- Ikona Srebrenice je napravljena planski, politički, vrlo svesno da pokrije sve zločine koji su počinjena nad Srbima tokom ratova na prostoru bivše Jugoslavije - istakao je Drecun i dodao da je Hrvatska nastala na zločinu, na genocidu nad Srbima.

VUČIĆ O LICEMERIMA SA ZAPADA Razumemo zašto idu na pomen u Srebrenici, ali nije jasno zašto ne odu i u Jasenovac

Srebrenica služi tome da se zataškaju svi zločini nad Srbima. Nema etničkog čišćenja, niti genocida nad Srbima recimo u Sarajevo, gde je ubijeno 6.000 srpskih civila, među kojima je bilo i dece i žena.

Predsednik Matice Albanaca Demo Beriša kaže da je posetio Jasenovac 1980. godine.

- Niko ko je obišao Jasenovac ne može biti isti čovek kako što je bio pre. Kada pogledate sve fotografije tamo, natpise... postavlja se pitanje zašto se taj Jasenovac diže na taj nivo. Sve je moglo da ima ljudski i humanu formu. Predsednik Srbije je želeo tamo da ide kao privatno lice, da se pokloni svojim precima - naveo je Beriša.

On je istakao da je Srbija zemlja koja napreduje i zemlje u okruženju pokušavaju da umanje upeh Srbije i vrate ga četiri koraka unazad.

- Hrvati pokušavaju da izvrnu istoriju - dodao je Beriša.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ja

26.07.2022 12:29

SREBRENICA SLUŽI DA SE ZATAŠKAJU ZLOČINI NAD SRBIMA Užasna stradanja srpskog naroda se umanjuju nece se oprostiti nikome nece moci izbeci albanskih zlocina i monstruma svaki zlocin imaju nece izbeci niti ubistva u srebrenicu nije srbija kriva sto su je silom i na illegalni nacin napadali sto nikakvog prava nisu imali srbija je napadnuta bez ikakvog razloga kao i sama jugoslavija i rafalni napad u srebrenici sto lazima i silom pokusavaju kriviti srbiju za svoje zlocine sto ih na gomilu imaju nikada se albanskim monstrumima terorista ubicama vekovnih terorista se nikada nece oprostiti bili mrtvi ili zivi ubijali zivu decu mlade ljude zensko i musko irgane vadili i prodali sram da im bude na ovom i onome svetu i onima koje albanske djavole brane i oni su isti takvi kao i oni nikada u zivotu se nece zlom monstruoznim narodu sto nisu nikakvi narod niti su ljudi nikada im se nece oprostiti bili mrtvi ili zivi !!!