BUJICA NOSI KOLA, POPLAVLJENI HOTELI Nevreme napravilo haos na Tasosu, pogledajte apokaliptične slike iz Grčke (FOTO)
Printscreen

Samo nekoliko sati kasnije počele su da stižu i fotografije najpre praznih plaža, a potom i snimci nevremena koje podseća na ono koje je pre nekoliko dana protutnjalo kroz Beograd i napravilo brojne probleme.

„Teška noć za stanovnike Limenarije i Potosa. Kuće i hoteli su poplavljeni, a automobile je odnela bujica, prouzrokovana jakom kišom koja je zadesila oblast Navađo. Stanovnici Limenarije i Potosa su od dva sata ujutru pokušavali da sačuvaju svoju imovinu posle naleta kiše“, piše „Kavala njuz“, a prenosi Blic.

Putevi prema Astridi i Marijesu na Tasosu su zatvoreni zbog kabastog materijala koji je bujica nosila ulicama, a u pomoć stanovnicima su odmah pritekli vatrogasci. Noćas je, pišu mediji, došlo i do saobraćajne nesreće, kada je jedan vozač izgubio kontrolu nad vozilom i preleteo preko litice, ali srećom, vatrogasci su uspeli da izvuku vozilo i vozača na sigurno.

„Jučerašnje nevreme ponovo je pokrenulo pitanje zaštite od poplava, a kako meštani kažu, ostavljeni su na milost i nemilost svaki put kada dođe do ovakvih vremenskih neprilika“, pišu mediji.

Kako je to izgledalo, pokazala je i administratorka grupe „Live from Greece“, Ana Nikolić.

BUJICA NOSI KOLA, POPLAVLJENI HOTELI Nevreme napravilo haos na Tasosu, pogledajte apokaliptične slike iz Grčke (FOTO)

Printscreen

 

 

 

 

 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading