Ne propusti mesečni izazov (challenge) na Mister D aplikaciji
Promo

Verujem da svi korisnici vole izazov, pogotovu ukoliko postoji nagrada za to. Mesečni izazov je još jedna prilika našim korisnicima da uz ukusnu hranu i brzu dostavu, ostvare i popust. Ukoliko korisnik naruči pet puta u toku meseca u iznosu iznad 799 dinara, ostvaruje promo kod. Ovaj benefit se može ostvariti tri puta u toku meseca i na neki način je vid zahvalnosti svim vernim korisnicima koji svakodnevno koriste naš servis“, rekao je direktor Mr. D, Marko Stanković.

Domaći servis već nekoliko meseci uspešno sarađuje sa preko 1200 restorana u čak osam gradova širom Srbije. Loyalty program koji je nedavno uveden, svim korisnicima omogućava svakodnevno sakupljanje poena i prelaske na nivoe članstva.

Loyalty program koji smo uveli nedano beleži rekordne rezultate. Jako smo srećni što smo osmislili jedinstveni vid razonode na servisu za dostavu hrane. Od samog početka se trudimo da redovno održavamo akcije i popuste, a sa loyalty programom smo otišli korak dalje. Zaista smo prezahvalni svim korisnicima koji koriste našu aplikaciju, jer bez njih ništa ne bi bilo moguće“, dodao je Stanković. Aplikaciju Mister D Local Food Delivery možete preuzeti sa App ili Play stora.

Komentari (0)

Loading