VOZAČI, OPREZ! Radovi na sledećim deonicama - ovo je današnje stanje na putevima
Tanjug

Iz tog javnog preduzeća savetuju maksimalan oprez pri vožnji i mole učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja zbog pojave magle koja smanjuje vidljivost na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Prema informacijama Auto-moto saveza Srbije (AMSS) građevinska sezona je u punom jeku, pa se sve češće sreću putari sa njihovom mehanizacijom na frekventnijim, ali i na onim manje opterećenim putevima.

Od danas će se izvoditi radovi na popravci mosta preko Borske reke, u mestu Slatina, na regionalnom putu Bor-Zagrađe, (duž puta II A reda broj 166), deonica Bor - Zagrađe.

Saobraćaj će se preko mosta odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila uz pomoć semaforske signalizacije. Planirani rok završetka radova je 75 kalendarskih dana (18. jul), ukoliko vremenski uslovi dozvole.

U periodu od 8.30 do 17.30 časova izvodiće se radovi na ugradnji putno meteorološke stanice, na državnom putu IB reda broj 22, na deonici Lazarevac (Ibarski put) - Ćelije, u mestu Ćelije, smer Ćelije - Beograd.

Za vreme izvođenja radova doći će do zauzimanja jedne saobraćajne trake, dok će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem, prenosi AMSS informacije Puteva Srbije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading