VOZAČI, OPREZ! Radovi na sledećim deonicama - ovo je današnje stanje na putevima
Tanjug

Iz tog javnog preduzeća savetuju maksimalan oprez pri vožnji i mole učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja zbog pojave magle koja smanjuje vidljivost na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Prema informacijama Auto-moto saveza Srbije (AMSS) građevinska sezona je u punom jeku, pa se sve češće sreću putari sa njihovom mehanizacijom na frekventnijim, ali i na onim manje opterećenim putevima.

Od danas će se izvoditi radovi na popravci mosta preko Borske reke, u mestu Slatina, na regionalnom putu Bor-Zagrađe, (duž puta II A reda broj 166), deonica Bor - Zagrađe.

Saobraćaj će se preko mosta odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila uz pomoć semaforske signalizacije. Planirani rok završetka radova je 75 kalendarskih dana (18. jul), ukoliko vremenski uslovi dozvole.

U periodu od 8.30 do 17.30 časova izvodiće se radovi na ugradnji putno meteorološke stanice, na državnom putu IB reda broj 22, na deonici Lazarevac (Ibarski put) - Ćelije, u mestu Ćelije, smer Ćelije - Beograd.

Za vreme izvođenja radova doći će do zauzimanja jedne saobraćajne trake, dok će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem, prenosi AMSS informacije Puteva Srbije.

Komentari (0)

Loading