UNICREDIT VAS POZIVA U OBNOVLJENA IZLETIŠTA ŠIROM FRUŠKE GORE
Promo

U prvom od 11 projekata, kroz koje će UniCredit Banka Srbija uložiti ukupno više od 13 miliona dinara prikupljenih u kampanji obeležavanja 20 godina poslovanja u Srbiji, uređena su neka od najpoznatijih izletišta u Nacionalnom parku Fruška gora.

Na nepunih 90 kilometara od prestonice Srbije, na Fruškoj gori sada možete uživati u uređenom izletištu Lipovača, u kojem je kroz ulaganje UniCredit Banke Srbija postavljen rustik mobilijar, izrađeno i montirano 14 šumskih garnitura, orijentacione karte Fruške gore kao i dve table sa nazivom izletišta. Obnovljeno je ukupno 12 drvenih obaveštajnih tabli, tri orijentacione karte, dok su na glavnim vidikovcima postavljena četiri prorezana drvena jelena u prirodnoj veličini. Takođe, sada možete uživati pripremajući roštilj na novim betonskim ložištima.

„Ulaganje i očuvanje životne sredine, kao jedan od stožera našeg društveno odgovornog poslovanja, važan je segment našeg strateškog opredeljenja da osnažujemo celokupnu zajednicu u kojoj poslujemo. Uveren sam da čuvanjem životne sredine možemo zajedno da stvaramo nešto trajno i vredno, baš kao što to činimo mi u UniCredit Banci Srbija punih 20 godina. Upravo zato smo ovakav način odabrali, da zajedno sa klijentima i zajednicom u kojoj poslujemo, proslavimo naš jubilej. Sva prikupljena sredstva tokom dva poslednja meseca prethodne godine biće uložena u unapređenja zaštićenih područja i očuvanja bio-diverziteta na teritoriji Srbije, te se radujem svakom od 11 projekata koji su planirani tokom ove godine“, izjavio je Nikola Vuletić, predsednik Izvršnog odbora UniCredit Banke Srbija.

Povodom proslave jubileja, 20 godina uspešnog poslovanja u Srbiji, UniCredit Banka je tokom novembra i decembra prethodne godine u okviru kampanje "20 godina se zajedno trudimo da pokrećemo dobre stvari" od svakog realizovanog keš kredita i kredita za obrtna sredstva u vrednosti većoj od 200.000 dinara, izdvajala 2.000 dinara. Tokom dva meseca trajanja kampanje ukupno je prikupljeno više od 13 miliona dinara, a koji će tokom ove godine biti uloženi u projekte unapređenja zaštićenih područja i očuvanja bio-diverziteta na teritoriji Republike Srbije.

Projekti kroz koje će Banka uložiti novčana sredstva podrazumevaju podršku unapređenju očuvanja flore i faune, prirodnih staništa životinjskih vrsta, ali i poboljšanja turističkih kapaciteta i popularizacije zaštićenih područja. Među područjima koja će biti podržana su: nacionalni parkovi Kopaonik, Đerdap, Fruška Gora i Tara, spomenici prirode Slapovi Sopotnice, Lisine, Resavska pećina, Zvezdarska šuma, Bajfordova šuma i specijalni rezervati prirode Carska bara i Karađorđevo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading