UŠTEDITE UZ NOVI METRO PROGRAM KUPOVINE – KUPI VIŠE, PLATI MANJE!
Promo

Ove preduzetničke priče su u velikom broju slučajeva porodični biznisi, koji posluju decenijama. Prepoznavajući potrebe preduzetnika i njihov značaj, METRO je u Srbiji razvio jedinstven program kupovine, pod nazivom „Kupi više, plati manje!“. Ovaj koncept kroz količinske popuste nudi atraktivne cene za uspešno poslovanje brojnih samostalnih trgovaca.

Artikli u okviru programa „Kupi više, plati manje!“ garantuju nižu cenu po prodajnoj jedinici, tj. što je kupljena količina veća. Za ovaj način kupovine, uz koji je ušteda zagarantovana, METRO je pripremio više od 2.700 različitih prehrambenih i neprehrambenih artikala. U specijalizovanom katalogu ovog programa, svakog meseca se izdvajaju novi proizvodi čije su cene transparentno obeležene i ponuđene u različitim cenovnim kategorijama, u zavisnosti od izabrane količine. Ekstra pogodnosti „Kupi više, plati manje!“ programa jesu i stabilnost cena i dostupnost artikala tokom cele godine, što olakšava planiranje i organizaciju kupovine, i može značiti u periodima kada cene i dostupnost različitih proizvoda značajno variraju.

METRO radnje, planiranom transformacijom objekata, prilagodiće se dodatno kupovini za profesionalne kupce i istu učiniti još jednostavnijom i efikasnijom, što će podrazumevati i mogućnost preuzimanja artikala iz „Kupi više, plati manje!“ ponude u transportnim pakovanjima. Ova METRO ponuda biće dostupna i kroz kanal dostave i vidljiva na online platformi MShop.

METRO ponuda poznata je po velikom izboru svežih proizvoda, poput voća, povrća, mesa i ribe, ali na policama su uvek dostupni i mnogobrojni brendovi, domaći i inostrani, kao i proizvodi iz asortimana METRO robnih marki, koji su po pravilu prvi izbor ugostitelja i samostalnih trgovaca. Zbog toga METRO robne marke uvek nude bogat izbor, sa dobro izbalansiranim odnosom cene i kvaliteta.

Uostalom, ne morate da nam verujete na reč – posetite neki od METRO centara i uverite se i sami.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading