KOJA LI JE TAJNA VRNJAČKE BANJE?
Privatna arhiva

Na nedavno završenom 43. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, predstavnici Turističke organizacije Vrnjačke Banje objedinjenom ponudom sa Klasterom turističke banjske privrede (vinarije, hoteli, restorani, akva park, zoo vrt...) najavili su samo deo sadržaja koji je su planirali za sezonu, a po rečima direktora TO, Ivana Trifunovića očekuje se obaranje novih turističkih rekorda i pomeranje granica.

KOJA LI JE TAJNA VRNJAČKE BANJE?

Privatna arhiva

 

Kalendar planiranih događaja koji je kreirala Turistička organizacija garantuje da će vas dobre vibracije, puni ukusi, tradicija festivala i karnevala privuću u srce Srbije u mesto koje pulsira u ritmu prirode. Banja je tokom godina osim zdravstvenog i velnes turizma, uporedo razvijala i kongresni, sportski i manifestacioni, zato je danas mesto u kom svako može pronaći odgovarajući vid sadržaja. Jutarnje šetnje dugim stoletnim parkovima sa preko 175 vrsta retkih biljaka. Izložba, koncert, šoping ili obilazak vinarija, degustacija rakije i ukusi vruće pogače sa gočkim sirom. Noćni relaks uz uživo muziku, dobru zabavu, garantuje da će vam ovo mesto ukrasti deo srca, a onda će vas iznova privlačiti nalik staroj ljubavi, koja vas stalno intrigira.

Jedno je sigurno, Vrnjčani su uložili mnogo i spremni su da svoj presto kraljevske, rimsko evropske, najposećenije banje sadrže i narednih vek ipo.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading