ZAHLAĐENJE U CELOJ SRBIJI Temperatura u velikom padu, a evo kakvo nas vreme očekuje narednih dana
TANJUG/ TARA RADOVANOVIC

 

U Srbiji danas ujutru slab mraz i suvo na severu Srbije, a u ostalim predelima oblačno i hladno sa kišom, susnežicom i vlažnim snegom, a na planinama iznad 600 mnv samo sa snegom. Veća šansa za sneg je u zapadnoj Srbiji. Popodne i uveče se očekuju kiša i susnežica i na severu Srbije. Vetar umeren severnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -1°C do 2°C, a maksimalna dnevna od 4°C do 7°C. Uveče kiša, susnežica i sneg. Temperatura u 22h od 0°C do 3°C.

Beograd

U Beogradu danas oblačno sa kišom, a ujutru i sa mogućom susnežicom i vlažnim snegom koji će se topiti. Tokom dana ipak kiša. Vetar umeren severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna oko 5°C. Uveče kiša i susnežica. Temperatura u 22h 2°C.

Niš

U Nišu danas oblačno sa kišom, a ujutru i sa mogućom susnežicom. Vetar umeren severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna do 7°C. Uveče kiša i susnežica. Temperatura u 22h 3°C.

Užički region

U Užičkom regionu danas oblačno i hladno sa kišom, susnežicom i vlažnim snegom, a na planinama iznad 600 mnv samo sa snegom. Vetar slab do umeren severnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 0°C do 2°C, a maksimalna dnevna od 4°C do 6°C. Na Zlatiboru i Tari oblačno sa snegom i najviše do 0°C na 1000 mnv.

Vojvodina

U Vojvodini danas slab mraz i suvo, a popodne i uveče oblačno i hladno sa kišom i susnežicom, a na vrhu Fruške Gore sa vlažnim snegom. Vetar umeren severnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -1°C do 2°C, a maksimalna dnevna od 5°C do 7°C. Uveče kiša, susnežica i sneg. Temperatura u 22h od 1°C do 3°C.

Novi Sad

U Novom Sadu danas slab mraz i suvo, a popodne i uveče oblačno i hladno sa kišom i susnežicom. Vetar umeren severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna oko 6°C. Uveče kiša i susnežica. Temperatura u 22h 2°C.

Subotica

U Subotici danas ujutru slab mraz i suvo, a popodne i uveče oblačno i hladno sa kišom i susnežicom. Vetar umeren severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna oko 6°C. Uveče kiša i susnežica. Temperatura u 22h 2°C.

Vreme narednih dana

U utorak na severu Srbije suvo, a u ostalim predelima oblačno sa kišom i susnežicom. Vetar slab do umeren severnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -2°C do 2°C, a maksimalna dnevna od 4°C na jugu do 9°C na severu. U sredu svugde suvo sa sunčanim periodima uz manji porast dnevne temperature. U četvrtak i petak ponovo malo hladnije uz naoblačenje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading