SRPSKA POLICIJA NA NOGAMA: Anonimna dojava o Mateju napravila pometnju, MUP temeljno pretražuje grad u Vojvodini
Alo

MUP intezivno radi na slučaju Splićanina Mateja Periša, mladića iz Splita koji je nestao u novogodišnjoj noći u Beogradu.

Kako mediji saznaju od pouzdanog izvora iz policije, pošto su se u medijima pojavile informacije da je nestali Splićanin viđen u Novom Sadu, MUP je krenuo sa dodatnim proverama kako bi ovaj slučaj koji mesecima trese Srbiju bio bar za korak bliž epilogu.

DRUG NAKON DVA MESECA ĆUTANJA PROGOVORIO O MATEJU Ova osoba je umešana u njegov nestanak, meni stižu pretnje svaki dan

– Urađene su sve dodatne provere. Pregledani su podaci sa nadzornih kamera, sve je prekontrolisano… Proveren je i ceo sistem prijava – kaže  izvor i otkriva da je ustanovljeno je da je stariji sugrađanin podneo prijavu da je primetio osobu koja podseća na Mateja.

– Takođe, i jedna građanka je prijavila da je navodno videla Mateja. MUP sve proverava i nastavlja intezivno da radi na slučaju – kaže izvor.

Podsetimo, o nestalom Perišu po prvi put se oglasio i administrator grupe “Nestali Matej Periš” i viber grupe “Pravda za Mateja Periša”, Marko Markanović.

NA SNIMKU MATEJEVOG PRIJATELJA POSTOJI NIZ NELOGIČNOSTI Detektiv pomenuo podrum i mafiju, a jedan detalj je posebno čudan (VIDEO)

On je, između ostalog govorio i o lažnim dojavama, kao i o ljudima koji objavljuju fotošopirane snimke i fotografije Mateja Periša i tako prave pometnju i ometaju istragu.

Marko tvrdi da su njegovi Instagram i Viber profili jedini koji izbacuju validne infromacije, kao i da je on u stalnom kontaktu sa Nenadom Perišom, a kaže i da neretko stižu pretnje na profil.

– Pretnje obično dolaze meni koji vodim taj profil, to Nenadu i ne javljam, ne želim da smetam čoveku. Ako mi taj dan dođe 10 pretnji, taj mobilni odnesem u policiju i oni reaguju. Poliicija svaku dojavu proveri, lažne dojave su tu da se skrene sa istrage. Dolazile su dojave da je Matej viđen u Novom Sadu, Beogradu, nijedna dojava nije bila tačna – kaže Markanović.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading