NA SNIMKU MATEJEVOG PRIJATELJA POSTOJI NIZ NELOGIČNOSTI Detektiv pomenuo podrum i mafiju, a jedan detalj je posebno čudan (VIDEO)
Foto: Alo/ilustracija

Privatni detektiv Braca Zdravković analizirao je snimak prijatelja Mateja Periša, koji je mladić planirao da pošalje Nenadu Perišu, koji tad još nije stigao u Beograd. Privatni detektiv istakao je da u snimku postoji niz nelogičnosti.

Detektiv je koristio prvi snimak prijatelja Mateja. U njemu je snimljeno mesto gde je Splićanin nestao.

Prvo što privlači pažnju je to da je Matejev prijatelj nekoliko puta spomenuo reku.

On je objašnjavao kolika je ograda, da nije mogao upasti, a kako se pretpostavlja on to sve objašnjava u snimku Matejevom ocu, odnosno snimak je planirao da pošalje Nenadu Perišu koji u tom trenutku još nije bio u Srbiji.

– Njegov prijatelj govori kako on sumnja da je Matej imao bilo kakvu mogućnost da upadne u Savu. Ograda je relativno visoka, do pojasa njegovog i Matejevog. Čak da je i pao dole, pao bi na potporni zid, ustao bi i vratio se – kaže detektiv Zdravković.

Kako kaže prijatelji su pretražili nekoliko napuštenih magacina ispod “Gotika”.

– Takođe, momak kaže da su pretražili nekoliko napuštenih magacina ispod Gotika. Kako je pretpostavio, možda mu se slošilo, pa je izašao malo. Ono što je najčudnije u ovom izlaganju je zašto se prijatelj ne pita zašto se Matej ne vraća? Dva puta je rekao da je imao informacije da se u samom klubu i ispred kluba dogodila po jedna tuča – dodao je on.

Zdravković se onda osvrnuo na jednu veliku nejasnoću i misteriju u snimku Matejevog prijatelja.

– Pojavljuje se velika nejasnoća kada kaže moguće je da nikad nije izašao i da su ga spremili u podrum. Ovo je baš čudno. Ko su ti ljudi? Da li Matej možda nije nešto saznao? Pa pitanje je. Zašto on sada pominje mafiju i neki podrum i ljude?Ovaj prijatelj bi imao još mnogo toga da objasni – zaključuje Zdravković.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading