PROLEĆNI DAN I TEMPERATURU OD 15 STEPENI POKVARIĆE KIŠA I SNEG Padavine u ovim delovima zemlje, evo kakvo vreme nas očekuje narednih dana
TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

Posle podne umereno naoblačenje sa zapada, koje će na severu i zapadu usloviti kratkotrajnu kišu, dok će istovremeno na jugu i istoku doći do razvedravanja.

Košava postepeno gubi na snazi, ali će i danas biti umerenog do jakog vetra.

Još ujutru na istoku slaba kiša ili sneg, zatim u celoj zemlji pretežno sunčano. Posle podne novo naoblačenje koji će na severu i zapadu usloviti kratkotrajnu kišu, dok će istovremeno na jugu i istoku doći do razvedravanja.

Sa Mediterana struji ponovo topliji vazduh. Jutarnja temperatura od -3 do 3 stepena, najviša dnevna od 10 do 13, u Timočkoj Krajini oko 6.

U Beogradu popodne više oblaka, ali bez padavina. Temperatura do 12 stepeni.

U galeriji pogledajte detaljnu prognozu RHMZ za danas:

Vreme narednih dana

U utorak u većem delu pretežno sunčano. Na jugu Srbije promenljivo oblačno. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od -2 do 6 stepeni, najviša  dnevna od 9 do 18 stepeni. Uveče i u toku noći sa severa i zapada naoblačenje s kišom, na visokim planinama i sa snegom.

U sredu na severu suvo uz postepeno razvedravanje. U ostalim krajevima pretežno oblačno, mestimično s kišom, na visokim planinama i sa snegom. Posle podne prestanak padavina, uveče postepeno razvedravanje.

VREME U SRBIJI DO KRAJA FEBRUARA ĆE MNOGE IZNENADITI Ovome se niko nije nadao

Vetar slab i umeren, na severu i zapadu zapadni i severozapadni, u ostalim krajevima promenljiv. Najniža temperatura od 1 do 8 stepeni, najviša  dnevna od 10 do 15 stepeni.

U četvrtak umereno do potpuno oblačno, na severu i severoistoku Vojvodine ponegde slaba kiša. Vetar slab i umeren, zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura od 1 do 8 stepeni, najviša dnevna od 13 do 18 stepeni.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading