KORISNO Ovo je radno vreme za Dan državnosti: Pošte dežuraju, a prodavnice...
Alo

Privredni subjekti koji obavljaju zanatsku, trgovinsku i ugostiteljsku delatnost na teritoriji Srbije, na Dan državnosti radiće uobičajeno 15. i 16. februara. Dežurni prodajni objekti nespecijalizovanih trgovinskih formata, pretežno prehrambenog asortimana - hipermarketi, supermarketi, mini-marketi i drugi, imaće redovno radno vreme.

Tokom državnog praznika Sretenje dežuraće 68 pošta u Srbiji, dok će Glavna pošta u Takovskoj 2 u Beogradu i pošta na Aerodromu „Nikola Tesla“ raditi uobičajeno, non-stop, kao i pošte na svim graničnim i administrativnim prelazima.

VREMENSKA PROGNOZA ZA SUBOTU 12. FEBRUAR U većem delu zemlje oblačno i malo hladnije

Radiće i pošte u tržnim centrima u Beogradu i Кragujevcu i druge dežurne pošte u gradovima širom Srbije, kao i u turističkim centrima, na Zlatiboru i Кopaoniku.

Otvorene će biti i pošte u „Univereksport“ objektima u Beogradu, Novom Sadu i okolini, Zrenjaninu i Somboru. Svi tržni centri u Beogradu, multipleks bioskopi i prodavnice u tržnim centrima biće otvoreni kao i svakog drugog dana.

Javni gradski prevoz u Beogradu će 15. i 16. februara funkcionisati po nedeljnom redu vožnje. Veletržnica Beograd oba dana državnog praznika će raditi bez prestanka. Gomex prodavnice, Dis, dm, Idea, Lidl, Maxi i Shop’n’Go, Roda marketi, Super Vero i Jumbo, Tempo, Univerexport - radiće uobičajeno.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading