UOČEN ČUDAN DETALJ Drug nestalog Splićanina otkrio šta je primetio na snimku nadzorne kamere na kom se vidi Matej Periš
Alo! Ilustracija /J.V.

Snimci su izazvali veliku pažnju javnosti, a njegov otac Nenad Periš, koji je došao u Beograd kako bi pratio potragu za sinom, naveo je da misli da je na nekim od njih Matej.

"Slobodna Dalmacija" prenosi da ni Matejevim prijateljima nije jasno zašto je on trčao po gradu usred noći.

– Niko, ali baš niko ne zna gde je Matej trčeći "jurio" po Beogradu. Jasno je od uličnog videonadzora da nije od nikog bežao, jer ga niko ne prati i ne trči za njim. Ja već danima "buljim" u sve što se može videti i dobiti iz Beograda, ne bih li primetio nešto na tim snimcima, što niko drugi nije primetio - rekao je ovaj Splićanin (35) i dodao da je primetio nešto što bi moglo biti od krucijalne važnosti.

- Na jedno snimku nadzornih kamera, gde se vidi da Matej trči levom stranom ulice, po trotoaru, između zida i parkiranih automobila može se videti da on dolazi gotovo do kraja te ulice, ali senka koja se kretala, dolaskom do pred kraj ulice više se ne kreće. Prema to snimku, Mateja sam zadnji put video da se kao "skriva", odnosno "nestaje" između dva parkirana automobila. Kao da je zastao između nekih parkiranih automobila i sagnuo se – pojašnjava Matejev prijatelj.

Nedugo, nakon toga iz suprotnog smera trčeći dolaze dve osobe.

– Oni trče u suprotnom smeru s druge strane te ulice i to trče dosta onako uplašeno. Jesu li oni videli Mateja, koji je nedugo pre toga "nestao" među tim automobilima, kako se na nejasnoj snimci može videti. Ne znam zašto, ali imam osećaj da su oni nešto videli, jer Matej "nestaje" među automobilima neposredno pre nego se ovo dvoje mogu videti. Možda su oni "ključ" istrage, možda bi policija njih trebalo da pronađe i ispita – kaže on.

Čovek je prokomentarisao i Matejeve prijatelje sa kojima je bio u Beogradu.

– Ma neće momci ništa da pričaju. Povukli su se u sebe. Ovo je za njih veliki šok. Ne znaju gde im je prijatelj, a pre dva meseca im je tragično stradao još jedan prijatelj. Tragedija na tragediju. Dobra je to ekipa mladića, nije im ovo lako da izdrže – kaže sagovornik.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Vuk

07.01.2022 11:45

Meni su bas ti prijatelji najsumnjiviji...mnogo im nesto umiru prijatelji.