TREBA POGLEDATI ISTINI U OČI, DA JE MATEJ ŽIV, POLICIJA BI GA VEĆ NAŠLA Poražavajuća prognoza detektiva Grgura: Završilo se tragično!
Foto: Printscreen

Matej Periš nestao je Beogradu i danas je 6. dan potrage za njim, a detektiv Uglješa Grgur izneo je svoje mišljenje, da se verovatno radi o nesrećnom slučaju.

Ceo region aktivirao se u potrazi za nestalim Splićaninom, a tokom proteklih dana pojavili su se video snimci na kojima se tvrdi da se upravo nalazi on. Razne teorije objašnjavaju kuda bi mogao da ide i gde bi sada mogao da se nalazi, međutim istraga nije mnogo napredovala.

"Videli smo trči izgubljen, dezorijentisan, tu je verovatno uzimanje alkohola i ko zna kakvih opijata. On nije znao gde se nalazi ni gde ide, a stručno gledano - vodi se kao nestalo lice dok ga ne pronađu", kazao je Grgur za medije.

Grgur je detaljnije objasnio zašto misli da se radi o nesrećnom slučaju.

"Mislim da ne može ni listing iz telefona da pomogne policiji. Momak je prvi put u gradu, nije imao neprijatelje, jednostavno je to nesrećan slučaj. Ne vidim ovde ništa sporno u ovom slučaju. Suština je da je najverovatnije upao u vodu, a u 90% slučajeva pronađe se telo utopljenika", dodao je Grgur.

Detektiv smatra da su male šanse da je mladić živ, a nekoliko činjenica upućuju na to.

"Treba pogledati istini u oči, da je živ - policija bi ga našla na toj lokaciji. Javio bi se, nije došao u Beograd da bi bežao i krio se, ali eto - po mom mišljenju završilo se tragično po njega", zaključio je Grgur.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading