PRVI SAJAM KORIŠĆENIH VOZILA Od 3. do 5. decembra u beogradskoj Štark Areni
Rina

Sa ciljem da tržište dobije događaj koji je garant kvaliteta i sigurne kupovine korišćenog vozila, nastao je prvi događaj ove vrste.

U okviru Sajma korišćenih vozila posetioci mogu da očekuju izuzetno široku ponudu automobila, kao i brojne ponude među kojima su i vozila starosti od 1 do 6 godina, zatim youngtimeri i oldtimeri, nova vozila, ATV/QUAD vozila, motorne sanke, motocikli i različita električna rešenja.Takođe, sve što prati četvorotočkaše i dvotočkaše moći će da se vidi i kupi na Sajmu korišćenih vozila. Tu se pre svega misli na aluminijumske felne, pneumatike, auto-delove, zaštitne folije, kozmetiku za održavanje automobila, alate, razna softverska rešenja, auto-servise i generalno najrazličitiju opremu.

Posetioci i kupci tokom trajanja sajma na istom će moći da dođu do informacija o kupovini polovnih automobila na kredit ili lizing, kao i opcijama za osiguravanje istih. CA-Leasing će obezbediti kamatnu stopu od svega 3,49% i putem lizinga će biti moguće finansirati vozila do ukupno 10 godina starosti, kao i vozila koja nemaju iskazan PDV..

“Mi iz organizacije Sajma korišćenih vozila smo se potrudili da ovaj Sajam bude na jednom zavidnom nivou i da svako ko dođe poželi da isti i sledeće godine poseti. U saradnji sa partnerima uspeli smo da odemo korak dalje u odnosu na sve što je do sada viđeno, a ovog je tipa u regionu. Tako će, na primer kompanija NIS uokviru Sajma organizovati veliku poklon akciju, sa fondom od čak 3.000 poklona, uključujući ukupno 2.000 litara goriva koje će NIS pokloniti posetiocima ovogodišnjeg Sajma. U poklon akciji mogu učes vovati svi posetioci manifestacije koji su članovi programa lojalnosti „Sa nama na putu“, a svi oni koji do sada nisu postali članovi, moći će to da urade na štandu kompanije NIS – potpuno besplatno i online. Tu nam je i VOZZI aplikacija koja poklanja čak 100.000 km besplatnog šlepa.” – ističu iz organizacije Sajma korišćenih vozila.

Veliku podršku Sajmu korišćenih vozila dao je najpopularniji domaći auto portal Polovni automobili, na čijem sajtu i Youtube kanalu je moguće pronaći testove brojnih automobila i detaljno se upoznati sa njihovim karakteristikama i mogućnostima. Specijalna atrakcija Sajma je gospodin Mirko Rašić (neovlasceniserviser) koji će tokom trajanja Sajma organizovati najveći giveaway do sada.

Cena karte iznosi simboličnih 300 dinara i one se mogu kupiti prilikom dolaska na sajam na blagajni koja se nalazi na severnom ulazu arene, ali i online na: https://www.tickets.rs/program/sajam-koriscenih-vozila-3376

Bilo da ste u potrazi za novim automobilom ili da jednostavno pripadate ljubiteljima auto industrije dođite na Sajam korišćenih vozila da se odlično provedemo i da zajedno učestvujemo u kreiranju novih vrednosti.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading