RADI KAO MEDICINSKA SESTRA Komšije zgrožene: Ovo je majka koja je divljački tukla svoju decu
Društvene mreže

- Do sada se niko nije žalio na nju ni od medicinskog osoblja ni od pacijenata, mada je i do nas stigla priča koja je uzbudila zdravstvene radnike - kaže Dimitrijević.

Podsetimo, otac dece, A. S. iz Leskovca, kako je predočio pojedinim medijima, navodno nije znao za nasilje dok nije video snimke na kojima, kako kaže, njegova supruga krvnički tuče decu. U postupku koji je pokrenut, ona se brani tvrdnjom da su snimci namešteni, a njeni advokati traže izuzeće iz dokaznog materijala.

Prema informacijama lokalnih medija, A. S. je podneo tužbu za razvod braka, a slučaj nasilja prijavio policiji. Istovremeno, navodno će se pred sudom i on naći kao osumnjičeni zbog pojedinih navoda njegove supruge za nasilje u porodici.

"Videlo se da nešto nije u redu"

Bračni par je živeo u podstanarskom stanu, a jedan od njihovih mlađih komšija kaže da se "videlo da tu nešto nije u redu".

Javnost u Leskovcu je, inače, ogorčena snimcima koji su pojedini mediji objavili, pa se na društvenim mrežama apeluju na sud da se N.S. trajno oduzmu deca.

Društvene mreže

 

N.S. je posle saslušanja, po odluci tužioca, puštena da se brani sa slobode, budući da se proverava autentičnost snimaka, a deca su poverena ocu.

Šta je od svega ovoga istina, verovatno će utvrditi sud, ali ovakav slučaj do sada nije zabeležen u gradu na Veternici.

Branilac osumnjičene N.S. tvrdi da je ona dana kad je navodno nastao snimak u to vreme bila na poslu.

- Validan dokaz može biti samo validan video zapis sa video nadzora koji postoji u objektu, a što tužilaštvo treba u toku postupka da utvrdi i da se preko IT stručnjaka izveštači taj video zapis, da li je on zaista od tog datuma i da li je na njemu lik koji se tereti za krivično delo nasilja u porodici - rekao je lokalnim medijima Dragan Mladenović, advokat N.S..

Komentari (0)

Loading