AMSS UPOZORAVA Mokri kolovozi i radovi dodatno usporavaju saobraćaj!
Shuterstoock

Na putevima u Srbiji vozače danas očekuju mokri kolovozi i kiša povremeno, jak vetar i magla uz smanjenu vidljivost pored reka, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).

Poseban oprez savetuje se vozačima kamiona i autobusa na mostovima, nadvožnjacima i u tunelima zbog vetra sa udarima do 90 kilometara na čas u košavskom području i na jugu Banata.

Zbog radova na delu autoputa od petlje Sremska Mitrovica do petlje Ruma u smeru ka Beogradu do 12. oktobra za saobraćaj će u toku dana biti zatvorena vozna i saobraćajna traka, a vozila će biti preusmerena u preticajnu traku.

Od danas do 29. oktobra od 7.00 do 17 časova u naselju Rušanj na Ibarskoj magistrali u smeru ka Čačku saobraćaj će biti preusmeren u brzu saobraćajnu traku dok će desna krajnja traka biti zatvorena zbog radova na sanaciji klizišta.

Do 17. oktobra zatvorena je petlja Požarevac na autoputu Beograd - Niš u oba smera, a vozila su preusmerena na petlje Smederevo i Kolari, dodaje se u saopštenju AMSS-a.

Prema izveštaju AMSS-a jutros od 6.00, na graničnim prelazima nema zadržavanja ni putničkih ni teretnih vozila, osim na Gradini gde teretnjaci čekaju tri sata na izlaz iz zemlje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading