Wiener Städtische osiguranje - Naši ljudi u „Lancu dobrote“
Alo!

Zaposleni u Wiener Städtische osiguranju imaju dugu tradiciju volonterskog učešća u akcijama koje za cilj imaju pružanje pomoći najugroženijima i iskazivanje solidarnosti sa lokalnom zajednicom.

Često sami iniciraju humanitarne aktivnosti u kojima im kompanija pruža podršku.

„Lanac dobrote“ je takva humanitarna akcija. To je serija volonterskog prikupljanja humanitarne pomoći u gradovima koji su u prodajnoj mreži Wiener Städtische osiguranja: naši zaposleni svojim sugrađanima.

Akcija je dobrovoljna i zahteva onoliko ličnog angažmana koliko sami verujemo da je potrebno da nekom ulepšamo dan.

Prva karika u „Lancu dobrote“ predstavljalo je prikupljanje i organizovanje donacije za Centar za integraciju mladih iz Beograda (Svratište za decu ulice u Krfskoj 7a na Zvezdari), 30. jula  2017. godine.

Volonteri WSO sa teritorije Beograda prikupili su značajne količine odeće i obuće,  sredstava za ličnu higijenu, školski pribor, knjige, igračke, računar, ostale potrepštine i puno slatkiša za korisnike Svratišta.

„Lanac dobrote“ nastavljen je u Čačku,  10. avgusta obezbeđivanjem donacije za najugroženije  posredstvom organizacije Kolo srpskih sestara „Nadežda Petrović“ Čačak.

Zaposleni iz Subotice svoju solidarnost iskazaće 1. oktobra, prikupljanjem humanitarne pomoći za najugroženije sugrađane posredstvom organizacije Crveni krst Subotica.

Kada vidite ljude koji na svojim majicama nose znak „Lanac dobrote“, znajte da su u akciji pomoći. Pridružite im se i nastavite lanac!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading