NASTAVLJAJU SE VELIKE GUŽVE NA GRANICAMA Još jedna smena turista u sezoni
EPA/ANTONIO BAT

Drugi dan vikenda donosi još jednu veliku smenu turista i pojačan saobraćaj na svim putevima, naplatnim rampama i graničnim prelazima, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Prema jutrošnjim informacijama Uprave granične policije, zadržavanja putničkih vozila na uzlazu i izlazu iz Srbije su između dva sata i pola sata.

Putnička vozila na graničnom prelazima Horgoš, na izlazu čekaju oko dva sata, a na ulazu oko jedan sat. Na Kelebiji je na ulazu u zemlju zadržavanje oko 60 minuta. Na prelazu Gradina na izlazu se čeka oko 60 minuta. Na graničnom prelazu Preševo na izlazu zadržavanje je oko 45 minuta, dok se na Batrovcima, na ulazu u Srbiju, čeka oko 30 minuta.

Na prelazu Šid na ulazu zadržavanje je oko 40 minuta, na Gostunu, na izlazu i ulazu 45 minuta. Na prelazu Jabuka, na izlazu i ulazu vozila ćekaju oko 60 a na Šidu zadržavanje je oko 40 minuta.

Na svim graničnim prelazima prema Rumuniji, u periodu od 11 do 19 časova, zbog visokih temperatura biće obustavljeno odvijanje saobraćaja za teretna vozila, osim za prioritete - odnosno, kada je u pitanju kvarljiva roba, voće, povrće, žive životinje, pune cisterne.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading