Uspešno održano 53. takmičenje osnovaca „Šta znaš o saobraćaju“
AMSS

 

Vredne nagrade i priznanja najbojim osnovcima uručili su generalni sekretar AMSS, Milan Nikolić i predsednik Izvršnog odbora "AMS Osiguranje" a.d.o. Beograd, Dejan Jevtić, kao i načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević i predsednik opštine Savski venac, Milos Vidović.

- 300.000 dece koliko ih je prošlo ovogodišnji ciklus takmičenja je impozantan broj, ali danas su sa nama bili najbolji od najboljih. Imamo pobednike koji će predstavljati našu državu i Auto-moto savez Srbije na predstojećem Evropskom prvenstvu, sa kojeg se neretko vraćaju sa medaljama. Deca su najlepši povod da se okupimo, ali moram da istaknem da je njihova edukacija u poznavanju saobraćajnih propisa najvažnija i upravo je u tome značaj ovog projekta - istakao je generalni sekretar Milan Nikolić, zahvalivši se svim partnerima i sponzorima na učešću.

Uspešno održano 53. takmičenje osnovaca „Šta znaš o saobraćaju“

AMSS

 

Takmičenje “Šta znaš o saobraćaju” je zvanično takmičenje Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i ove godine održano je uz podršku Društva nastavnika tehničkog obrazovanja Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije. Svoju podršku organizaciji takmičenja pružili su i opština Savski venac, na čijoj teritoriji je održan republički nivo takmičenja, kao i kompanija OMV Srbija koja je obezbedila lunch pakete za sve učesnike.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading