SIGURNA VOŽNJA UZ AMSS: Učlanite se online i ostvarite 10% popusta!
Foto: Shutterstock

 

U takvim situacijama, uvek možete računati na pomoć stručnih službi Auto-moto saveza Srbije, najvećeg udruženja vozača u našoj zemlji. Pozivanjem broja 1987, odnosno +38113331200 iz inostranstva, pomoć vozačima stiže u najkraćem roku, a usluge pomoći na putu i šlepa su BESPLATNE za članove. AMSS u ponudi ima nekoliko članskih paketa.

Super članski paket košta 2.500 dinara i uz ostale pogodnosti, omogućava besplatan šlep vozila u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode i četiri intervencije pomoći na putu u Srbiji. Vlasnici ovog paketa su pokriveni i u Evropi te mogu računati na šlepanje neograničene kilometraže u slučaju saobraćajne nezgode, kao i na pomoć na putu i/ili šlepanje do najbližeg servisa u slučaju kvara.

Premium paket Srbija po ceni od 4.000 dinara pokriva dva šlepa neograničene kilometraže u Srbiji, tri puta pomoć na putu, priznavanje troškova smeštaja do 300 evra i javnog prevoza za do pet putnika. Najveću sigurnost nudi Premium paket Evropa (7.000 dinara), sa dva šlepa, pet intervencija na putu u Srbiji, kao i jedno šlepanje u Evropi, uz priznavanje troškova smeštaja i putnih troškova, uključujuči i rent-a-kar troškove do 300 evra dok je vozilo na popravci.

Online učlanjenjem putem webshop.amss.org.rs ostvarujete i dodatnih 10% popusta na sve članske pakete.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading