DANAS OBLAČNO I TOPLO Novi tropski talas stiže u Srbiju, posle pljuskova vrućina!
Alo!/M. Š.

Danas u Srbiji malo niža temperatura u odnosu na nedelju i promenljivo oblačno vreme sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima. Biće i sunčanih perioda. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 14°C do 20°C, a maksimalna od 26°C u Užicu i Valjevu do 31°C u Timočkoj Krajini.

U Beograduneznatno svežije i promenljivo oblačno vreme sa mogućom kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima. Biće i sunčanih perioda. Vetar slab zapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 20°C, a maksimalna oko 28°C.

U Nišu promenljivo oblačno i nestabilno vreme sa sunčanim intervalima i mogućom kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima. Vetar slab zapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 17°C, a maksimalna oko 29°C.

U Užičkom regionu neznatno svežije i promenljivo oblačno vreme sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima. Biće i sunčanih perioda. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 14°C do 17°C, a maksimalna od 26°C do 29°C, na Zlatiboru i Tari oko 21°C.

U Novom Sadu malo svežije i promenljivo oblačno vreme sa mogućom kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima. Biće i sunčanih perioda. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna oko 27°C, dok je u Subotici minimalna temperatura 17°C, a maksimalna do 28°C.

Vreme narednih dana

U utorak toplije sa dužim sunčanim periodima uz dnevni razvoj oblaka. Samo je na jugoistoku Srbije moguća pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Vetar slab do umeren zapadni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 15°C do 20°C, a maksimalna od 30°C do 33°C. Od srede pretežno sunčano i sve toplije uz nove vrućine u drugoj polovini naredne nedelje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading