manijak
Foto: Alo/Foto: Shutterstock

Jedan prolaznik u prestonici je veoma opasan, na trenutak bi pomislili da je fin i kulturan, a nakon kratke konverzacije pokazuje svoje pravo lice.

Na društvenim mrežama se širi informacija da ispred jednog prestoničkog fakulteta šeta opasan mladić koji je student istog.

Na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu studira mladić koji najpre prijatno razgovara sa studentima i prolaznicima, a zatim postaje nasilan, agresivan i preti da ima pištolj kod sebe.

Instagram stranica serbialive_beograd je objavila poruku u kojoj se tvrdi da momak preti i da je nasilan. Fakultet je navodno reagovao na ovu situaciju, student je udaljen sa predavanja na kojima je pravio incidente, ali to ga ne sprečava da se pojavljuje ispred fakulteta.

- Molim vas objavite da upozorimo druge ljude o studentu Filozofskog fakulteta koji preti studentima i napada ljude, isprva prilazi veoma prijateljski, a zatim postaje vrlo nasilan, preti i upozorava da poseduje pištolj. Fakultet je preuzeo oderđene mere u cilju zaštite studenata, ali i slučajnih prolaznika koji se mogu naći ispred fakulteta. Uprava fakulteta je preuzela sledeće korake: Studentu je zabranjen ulaz na fakultet i obezbeđenje je obavešteno o tome, upućena je prijava sa dokumentacijom policiji i fakultetu je već dodeljen inspektor koji će raditi na tom slučaju, ali to i dalje ne sprečava studenta da se pojavljuje ispred fakulteta i preti ljudima. Na predavanjima je dolazilo do incidenata, napadao je druge studente, vređao ih pri čemu je bio udaljen sa predavanja - glasi poruka upućena stranici.

Upućen je apel drugim studentima na ovog mladića i upozorenje da se čuvaju. Navodi se da je fakultet preuzeo mere zaštite i da je obavešteno obezbeđenje fakulteta, kao i da je fakultet dobio insprektora koji radi na ovom slučaju.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading