ZA KVALITETNIJI ŽIVOT BEOGRAĐANA Šapić podržao novu praksu radova noću i vikendom, van špiceva (FOTO)
Alo

– Želeo sam da upravo večeras pokažemo ono za šta ćemo se potruditi da od sada postane praksa. Ubuduće će sva naša javno-komunalna preduzeća a pre svega „Beograd put”, svi naši izvođači i podizvođači kada god mogu raditi u večernjim časovima, subotom i nedeljom jer ćemo time ubrzati  proces završetka javnih radova, naročito presvlačenje ulica asfaltom.

Naravno, neće moći svi radovi da se obavljaju noću, ali kada god se ukaže prilika biće tako jer se na taj način radi u svim civilizovanim zemljama i tako mora biti i u našoj metropoli, Beogradu. Beograđani moraju da imaju prioritet i  učinićemo sve što je potrebno da rasteretimo gužve u saobraćaju pa čak i kad su ovakvi radovi u pitanju.

Pokušaćemo i da u jutarnjim i popodnevnim špicevima izbegavamo takve radove kada god to bude bilo moguće i u te svrhe ćemo imati posebnu komisiju u Sekretarijatu za saobraćaj koja će raditi na organizaciji gradilišta kako bi ljudima u tom delu grada gde se radovi obavljaju, olakšali funkcionisanje dok se radovi ne završe. Ovo večeras jeste prva lokacija, sigurno ne i poslednja i to će ubuduće biti i naša praksa – kazao je gradonačelnik Šapić.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading